Apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1.Plaši Pielietojams: Palielināt telpas jūsu vannas istaba, virtuve, guļamistaba vai dzīvojamā istaba ar šī stūra plaukts.Organizēt visas ikdienas vajadzībām ar vieglumu, tostarp perfect fit par RV dzīves.

2.Palielina Vannas Telpa: Instalējiet šo dušas stūra plauktiņu stūriem jūsu vannas istaba, lai atbrīvotu pietiekami daudz vietu uz grīdas.Ar lielu ietilpību, jūs varat saglabāt vairāk vienumu, bez piesārņot countertops vai dušas grīdas.

3.Uzstādīšana ir tik Vienkārša: Glabājiet savu duša ir bagātajiem ir sasniedzams ar šo dušas stūra plauktiņu.Caurspīdīga traceless līmi ielīmēt padara to viegli uzstādīt, bez urbšanas un noņemšana ir bez piepūles, neatstājot nekādas zīmes.Pieredzi, bez piepūles, organizācijas un ērtības.

4.Spēcīgs un Uzticams: Izgatavots no izcilas nerūsējošā tērauda, mūsu dušas stūra plauktiņu lepojas ar nepārspējamu izturību un noturību.Tā bez pūlēm var nest smagus priekšmetus, līdz 10kg, bez jebkādām norādēm, locīšanai, vai plaisāšanu.

5.Vienkāršs un Stilīgs Dizains: Šī dušas stūra plauktiņu atbilst jebkurai mājas stilā ar vienkāršām un stilīgs dizains.Tas ir izgatavots no izturīga materiāla, kas ir ar gludu virsmu un izsmalcinātu meistarība.Jūs varat viegli uzstādīt to jebkurā stūrī jūsu vannas istabā un baudīt ērtības un eleganci, ko tā rada.

Saglabāt jūsu ikdienas vajadzībām sasniedzams ar mūsu dušas stūra plauktiņu.Tās pārredzamas traceless līmi ielīmēt nozīmē, ka tas nav aizņem vietu un neatstāj nekādas zīmes.Uz gludām virsmām, nodrošina spēcīgu un drošu uzglabāšanu, lai visas jūsu dušas must-bagātajiem.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Dušas Stūra Plaukts

Materiāls: aluminums

Iepakojuma Saraksts:

1 x Dušas Stūra Plaukts

Piezīme:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-2cm atšķirība lieluma.

Papildu Informācija

Instalācijas Veids

Pie Sienas Piestiprinātās Tips

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Modeļa Numurs

Dušas Stūra Plaukts

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5