Apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1.Augstākās Kvalitātes: Saglabājiet jūsu galda tenisa bumbiņas organizēta ar mūsu gluds daudzslāņu sienas plaukts.Izgatavots no izturīga, augstas kvalitātes akrila materiāls, ar to var turēt līdz 16 bumbiņas, skaidrā displejā.Viegli uzstādīt un uzturēt, uzglabāšanas plaukts saglabās savu spēles laukumu, traucējumu-free.

2.Organizētā Veidā: Teikt ardievas zaudēto galda tenisa bumbiņas.Saglabāt tos pārbaudīt ar mūsu četru kārtu turētāju, kas nodrošina ērtu uzglabāšanu un novērš nevajadzīgus zaudējumus.Apvienošanās novērš netīrs pāļi, savukārt tā dizains nodrošina jūsu bumbiņas nebūs nosvīst: atteikties no nevajadzīgiem zaudējumiem.

3.Augsta Ietilpība Numurā: galda tenisa bumbiņu turētājs var uzņemt līdz 16 bumbiņas dažādu izmēru un krāsu, tāpēc tas ir piemērots dažādiem scenārijiem un vēlmēm.Tā ir gluda, noapaļoti stūri, kas nekaitēs jūsu rokas, kad jūs sasniegtu bumbu.

4.Viegls, Ielāde: ar Šo galda tenisa bumbiņu turētājs ir spēcīgi ieliektās caurumi, kas var turēt bumbiņas droši un novērstu to slīdēšanu.Rotējošo caurumu dizains ļauj viegli piekļūt bumbiņas no jebkura leņķa.Sienas uzstādīts tips padara to stabilāku un ietaupa vietu.

5.Praktisku Risinājumu: Galda Tenisa Bumbiņu Turētājs nodrošina stabilu glabāšanas ar paresninātu vienotas darbvirsmas un vairākiem slāņiem liela nestspēju.Tā ērtais dizains ļauj viegli savākšanu un uzglabāšanu ar non-skid virsmām.Praktisks un ērts, tas ir-būt papildinājums jūsu teniss galda iestatīšana.

Apraksts:

Šī universāls akrila displejs plaukts ir izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, lai nodrošinātu, bez nevajadzīgas zaudējumu savā veikalā.Ideāli piemērots dažādiem scenārijiem, plaukts, nav paredzēts, lai slaids, un ir vienotas darbvirsmas.Lai parādītu savu produktu ar vieglumu un izsmalcinātību!

Specifikācijas:

1. Nosaukums: Galda Tenisa Bumbiņu Turētājs

2. Materiāls: Akrils

3. Krāsa: Caurspīdīga

4. Uzglabāšana: Var uzglabāt 16 bumbiņas

5. Produkta Izmērs: par 29 * 27.4 * 5.5 cm / 11.41 * 10.78 * 2.16 collas

Iepakojuma Saraksts:

1* Galda Tenisa Bumbiņu Turētājs

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Iezīme

Eco-Friendly

Modeļa Numurs

Akrila Griežami

Izmantošana

Pārtikas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5