Apraksts

Šos iepakošanas klucīši pelēkā un baltā toņi apmierinātu visas jūsu glabāšanas vajadzības ceļojuma laikā.To inteliģento iepakojumu un uzglabāšanas dizains padara to vieglāk, lai pack un izkravāt.Viņi arī mazgājamas un piemērotu bagāžu.Organizēt, piemēram, pro ar šo iepakošanas kubi!

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Iepakojuma Kubu Komplekts

Iepakojuma Izmērs: (apm.)32*22*3cm/12.6*8.66*1.18 collas

Svars: (apm.)500g

Krāsa: pelēka, balta

Materiāls: Poliesters

Iepakojuma Saraksts:

Četru gabals, kas: lielās apģērba soma*1, vidēja apģērba soma*1, digitālo soma*1, kurpes, soma*1

Piecu gabals, kas: lielās apģērba soma*1, vidēja apģērba soma*1, mazo apģērba soma*1, digitālo soma*1, kurpes, soma*1

Sešu gabals, kas: lielās apģērba soma*1, vidēja apģērba soma*1, mazo apģērba soma*1, aukliņu soma*1, digitālo soma*1, kurpes, soma*1

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Komplektācija: Izvēlēties kādu no četriem-gabalā, piecu gabals, vai sešu gabals komplekti.Vai jums ir nepieciešams, liela, vidēja vai maza apģērbs, somas, digitālā somas, kurpes, somas, vai pārējie piederumi, kas mums ir, ideāls komplekts, lai jūs.Mūsu iepakošanas gabaliņi ir paredzēti, lai apmierinātu jūsu uzglabāšanas vajadzībām un padarīt jūsu ceļošanas ērtāk.

2.Viegli Piekļūt-Mūsu iepakošanas kubu komplekts ar automatizētu iepakošanu un uzglabāšanu padara iepakošanas brīze.Ar ietilpīgs rāvējslēdzējs slēgšana un pinumu rokturi uz katras kuba, jūs varat viegli paķert to, kas jums ir nepieciešams, netraucējot jūsu perfekti organizēta kubi.

3.Ūdensnecaurlaidīga Neilona Audums: Glabāt savu mantu saskaņā ar šiem izturīgs un ūdens izturīgs iepakošanas kubi.Izgatavota no 600D ripstop neilona auduma, tas ir organizēta un stresa bezmaksas ceļojumu.Viņi arī mazgājamu, kas tos padara par perfektu kompanjonu, par katru piedzīvojumu.

4.Efektīva Izkārtojums: Samazināt jucekli ar mūsu iepakošanas kubu kopums, kas raksturo regulējams telpa, pelēka un balta tīkla signālus, un paplašināma dizains.Izdarīt iepakojuma brīze ar šo gudrs un elegants organizatorisko risinājumu.

5.Ceļa Biedrs: Der perfekti uz bagāžas visu izmēru un zīmoliem, šie iepakošanas gabaliņi ir paredzēti, lai saglabātu jūsu ceļasomu, kārtīgs, ļaujot jums atrast to, kas jums ir nepieciešams, bez steigas.Ideāli brīvas ceļošanas, šis iepakojums-and-play risinājums ir ideāls kompanjons, kas ir piemērots visu veidu somas, no carry-ons, lai pārbauda somas.Piemērots ceļotājiem, visu veidu, ir pienācis laiks, lai iepakojuma un iet ar vieglumu, izmantojot mūsu iepakošanas kubu kopums.

Papildu Informācija

Veids

Uzglabāšanas Somas

Raksts

Trīsdimensiju Tips

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Izmantošana

Ceļojumi

Forma

Soma Kompresijas Tipa

Modeļa Numurs

Iepakojuma Kubu Komplekts

Materiāls

Poliestera

Piemērojamo Telpu

Skapis

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5