Apraksts

Aprakstīt:

Produkta nosaukums: Pretvēja zeķes klipu

Produkta izmērs:40.5*17cm/15.94*6.69 collas

Produkta krāsa: Kā parādīts attēlā

Produkta materiāls:plastmasa

Produkta iespējas:

1. Multi-funkcionāls dizains: Šo multi-head pretvēja zeķes klips ir universāls instruments, žāvēšana zeķes, cepures un citi mazie apģērbi.Tā piedāvā vairākus klipus, kas droši turiet vienumu vietā, neļaujot tiem, kas pūš prom no vēja.

2.Pretslīdes rokturis: plastmasas klipus par šo zeķes klips ir paredzēti, ar neslidenu virsmu, nodrošinot stingru grip uz jūsu apģērba.Tas novērš apģērba gabali, no slīdēšanas vai nokrist klipus, turot tos drošā vietā žāvēšanas procesā.

3.Rotācijas funkcija: zeķi klips ir rotējoša dizains, kas ļauj jums viegli piekļūt un pakārt vairākus objektus vienlaicīgi.Vienkārši pagrieziet klipus, lai vēlamo leņķi, padarot to ērtu un efektīvu žāvēšanas un organizēt savu apģērbu.

4.Telpas taupīšanas risinājums: Šis zeķes klips ir lieliska vieta taupīšanas risinājumu žāvēšanas jūsu drēbes.Ar vairākiem klipiem un kompakts dizains, tas palielina izmantot tikai žāvēšanas telpu, padarot to ideāli, lai mazās veļas jomās vai balkoniem.

5.Izturīga un ilgi kalpo: Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiālam, šīs zeķes klips ir izturīgs, un kas būvēts, lai pēdējā.Tas var izturēt ikdienas lietošanā un pretoties liekšanas vai atlūzas, kas nodrošina tā ilgmūžību un nodrošināt jūs ar drošu žāvēšanas risinājumu.

Piesardzības pasākumi:

1. Kā mēs visi zinām , dažādos datoros displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no šādiem attēliem.

2. Ja jums liekas, grūti izvēlēties izmēru, jūs varat justies brīvi sazināties ar mani,mēs sniegsim jums dažus ieteikumu, bet tas ir par jums ir tikai atsaucei.

Krava ietilpst:

1pc mētelis pakaramais

Paldies par jūsu atbalstu!Laipni lūgti pirkt no mums!Jūs varat sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informāciju par precēm .mēs būsim gatavi, lai atbildētu jums ASAP.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5