Apraksts

Uzturēt jūsu vadus un ierīces, sakopta, ar šo elektronika organizators ceļojuma gadījumā.Tas ir 3-slāņu konstrukcija ar trīs regulējamiem sadalītāji, lai atbilstu dažāda lieluma objektus.Ar mīkstu sūkli un neilona iekšējā aizsargāt jūsu ierīces no skrāpējumiem un triecieniem.Šajā gadījumā ir viegls un pārnēsājamo, padarot to ideāli piemērots ceļojumiem vai ikdienas lietošanai.

Specifikācijas:

Produkta materiāls: Oxford audums

Produkta svars: 220g

Produkta izmērs: par 25.5*19.5*8.5 cm/10.04*7.68*3.35 collas

Iepakojuma Saraksts:

1*Datu kabelis uzglabāšanas maiss

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Viegli Piekļūt: Tas vads soma organizators ir ar 3-slāņu konstrukciju, kurā var uzglabāt dažādu veidu elektroniskās ierīces un kabeļi, lai jūs varētu atrast to, ko jūs vēlaties, bez problēmu.Jums nav nepieciešams tērēt daudz laika, meklējot savu kabeļi.

2.Pielāgota Nodalījumi: kabelis somas organizators ļauj sakārtot trīs sadalītāji, atbilstoši jūsu vēlmēm.Jūs varat izveidot dažādas sadaļas uz jūsu ierīces un kabeļi un optimizēt telpas iekšpusē maisā.

3.Samazināt Sadursmes un Bojājumu : Saglabāt savu datu kabeļi drošas un sakārtotas ar šo nodilumizturīga un šļakatu izturīgs kabelis somas organizators.Izgatavots no izturīga oxford audums materiāls, tas ir mīksts sūklis un neilona iekšējā slāņa, lai aizsargātu jūsu vadus no skrāpējumiem un triecieniem.

4.Stingri Nostiprina Sīkrīki: Šīs ceļošanas gadījumā organizē savu kabeļi un to piederumi, un pasargā tos no kļūst bojāta.Augšējā kārta ir elastīga un acs kabatām, kas tur savus objektus stingri un kārtīgi.

5.Viegli Veikt Kabeļu Organizators: Šī soma palīdz jums saglabāt savu kabeļi un to piederumi, veikls un uzkopt, kad jūs ceļot vai strādāt.Tas ir ērts un praktiska soma, kas var fit jebkuru mugursoma, soma vai tote soma.Tas ir arī viegls, un pārnēsājamo.

Papildu Informācija

Veids

Uzglabāšanas Somas

Materiāls

Poliestera

Modeļa Numurs

Kabeļu Somas Organizators Kompakts Ūdensizturīgs Elektronikas

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5