Apraksts

[4 Pack Konservu Vāki]Tas ir labs veids, lai mainītu savu mūrnieks, burkas vērā dzeramā pudeles,tas ir ideāls, lai tēja aukstā brūvēt un proteīnu satricina.Jums vajadzētu veikt dažus vēsumu, lai šī karstā vasara.Ir 4 mūrnieks, burku vāciņi ar rokturi, vienkārši ielieciet salmiņu un tie kļūst vāciņiem dzeršanai.

[Plaši Izmantotas]iekšējais diametrs katrai mūrnieks burkā ielej snīpis vāks ir 85mm,kas ir ideāls, lai savietojams visiem plata mute mūrnieks, burkas.ar hermētisku mūrnieks, burkas flip top vākiem, kas ir ilgstošs uzglabāšanas risinājumu jebkurā mitro vai sauso pārtiku.

[Hermētiskam]Tur ir silikona blīvi vāka plombēšanai, kas ir noņemams un viegli tīrīšanai.Ar labāko snīpis, lai ielejot par šo mūrnieks burkā ielej snīpis vāki, tas būtu liels, lai izmantotu pārlej ar salātu mērci un aizvērt ar hermētisku vāciņu un uzglabāt ledusskapī.

[Augstas Kvalitātes Materiāliem]Šie izturīgs pārsegs klp vāki ir trauku mazgājamā mašīna safe, ledusskapis un saldētava droši izmantot.

Krāsa:melna

Materiāls:plastmasa

Izmērs:12 x 13 x 9cm

Iepakojuma Saturs:

4 x mūrnieks jar vāki

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5