Apraksts

Apraksts:

Šis ultra-spēcīgu pakaramais ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tāpēc tie ir pietiekami spēcīgs, lai turēt līdz šo smago džemperi un ziemas mēteļi.

Salīdzinājumā ar vispārējo kronšteini, šī piekare ir nonslip spilventiņi, lai nodrošinātu, ka drēbes nav slīdēšanas.

Papildus žāvēšana daži standarta drēbes, vidējās karājas bārā ir liels kaklasaites, jostas, šalles vai citus piederumus.Un piebilda, āķi, kas var pakārt sieviešu apakšveļā.

Mūsu drēbju pakaramais var ne tikai uzlabot telpas izmantošanas skapis un dara to kārtīgi, bet arī padarīt garderobi sakārtotāku, lai ātri izvēlēties.

Funkcijas:

Materiāls: PP

Izmērs: 41*18 cm (garums un platums)

Saraksts:

5gab*Samta Apģērbu Pakaramie

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Plašu Piemērošanu] aicina Apģērbam, Pakaramie tiek plaši izmantotas, guļamistabas, vannas istabas, kabineti, skapji, skapji, kumodes, zem gultas uzglabāšanas, apakškrekli, galdu un plauktiem.

2.【Žāvēšanas Vieglumu] aicina plaša mēra drēbju pakaramais pieņem non-marking un neslīdoša dizains, ar āķi dizaina apakšā, tāpēc, ka apakšveļa, vīriešu zeķturi, utt.var viegli žāvētas bez bailēm nokrist.

3.【Augstas kvalitātes Materiāls] aicina vannas istabā dvieļu plaukts ir izgatavots no augstas kvalitātes PP materiāla, kas ir stabils, lai karājas, nav viegli, lai izjauktu, vēja necaurlaidīgs, saule-pierādījums, lietus necaurlaidīgs, nodiluma izturīgs un izturīgs.

4.【Spēcīgu celtspēja] aicina izturīga Samta Drēbju Pakaramie veikt tā ir liela celtspēja, spējīgs pietiekami daudz svara un apstrāde, lielākā daļa no drupām skapī.

5.【Viegli Nosakot] aicina 2 klipus skapī pakaramie, var viegli un stingri noteikt, svārki un bikses.Klipi aizsargātu apģērbu no neizskatīgs zīmes pēc žāvēšanas.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Materiāls

PP

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5