Apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Uzticamu Risinājumu: Izstrādāts no augstas kvalitātes, nodiluma izturīga ABS materiāla, šie dekoratīvie sienas āķi ir izturīgs, un kas būvēts, lai pēdējā.Ideāli piemērots ilgtermiņa lietošanas un nebūs viegli izbalināt vai deformēties.

2. Pārveidot Jūsu Sienām: Tās dekoratīvās sienas āķi iezīme zaķis forma, kas pievieno siltu atmosfēru jūsu mājās.Viņi ir ar gludu virsmu un smalks pulēšanas procesā, tāpēc varat izmantot tos ar pārliecību.

3. Problēmu-Free Lietošana: Mūsu non-marking ielīmējiet nodrošina, ka šīs dekoratīvās sienas āķi ir viegli pievienot jebkuru sienu virsmas bez nepieciešamības urbšanas vai sirdsklauves nagus.Izbaudiet ērtības viegla uzstādīšana, haoss-bezmaksas izvešana un bojājumiem, bez sienām.Ātra tīrīšana ir brīze ar šiem āķiem.

4. Bez Krišanas vai Atslābtu: Šie dekoratīvie sienas āķi var uzņemties svars 3 kg bez krišanas vai pavājināšanās, tāpēc jūs droši varat pakārt savus objektus, neuztraucoties par tās krišanas vai traumēti.

5. Plašu Izmanto: Maksimizētu jūsu telpu ar šiem dekoratīvās sienas āķi!Glabāt drēbes, somas, dvieļi, zobu birstēm, mazgāšanas glāzes, šalles un vairāk organizēta un kārtīga, nodrošinot tīru un traucējumu-free vidē.

Apraksts:

Atjaunot jūsu telpās ar šiem Cute Bunny formas Radošo Sienas Āķi, kas ir gan stilīgs un izturīgs.Kas ar non-marking pastas, šie āķi var turēt, šalles un aksesuāri stingri nenokrītot vai pavājināšanās.

Specifikācija:

1. Materiāls: ABS

2. Svars: aptuveni 22g

3. Izmērs: (apm.)9*4*4.8 cm/3.54*1.57*1.89 collas

4. Stils: viena āķa

5. Krāsa: modes oranža, luksusa zaļa, elegants balts, avokado zaļš

6. Maksimālā slodze: 3 kg

Iepakojuma Saraksts:

1gb*Gudrs Sienas Pakaramie

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet mērījumu novirze no 1-3cm.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Materiāls

PVC

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5