Apraksts

Karstā 2X Sienas Uzstādīts Austi Piekārtiem Grozu Glabāšanas Ar Ādas Rokturi, Plauktu Grozu Organizators Iekārtām, Mājas Dekoru, Liela

Sienas karājas uzglabāšanas grozs ir izgatavoti no kokvilnas virve, ādas somas virvi, drošas, ļoti videi draudzīgi, mīksts, izturīgs un izturīgs karājas virve grozā.

Ideāls veids, lai saglabātu lietas organizēta, stilīgs un dekoratīvā veidā.Ādas rokturi, kas pastiprināta ar vintage kniedes, kas var būt ar maksimālo slodzi līdz 6 mārciņas.

Pievilcīgs un Funkcionāls: uzglabāšanas grozs ir lieliski piemērots nelielu sīkumi, virtuve, vannas istaba ,veļas telpa, vai jūsu guļamistaba, vai tas ir Knickknacks, saulesbrilles, TV tālvadības pultis, kaltēti ziedi vai mākslīgās zaļumi.Tas arī padara par perfektu augu grozu mājas dekoru, kā arī.

Šiks Mājas Dekori: Tie vienkārši ir skaisti un nav nepieciešama montāža un izskatās, ir piemērotas, lai daudz dažādu stilu, Pievienot tekstūras uz istabu, divu toņu krāsa ir neitrāla un varētu strādāt arī ar jebkuru mājas dekoru, piemēram, silts, elegants zemnieku vai Boho stila istabas interjeru.

Daudzfunkcionāls izmantot: Šie grozi ir lieliski piemērots personiskai lietošanai jūsu mājās vai birojā, pievilcīgs dizains un daudzas funkcijas, kas padara šo lieliska dāvana ideja par bērnu dušas, rezidentiem, Ziemassvētki vai dzimšanas diena

Tips: Atmiņas Grozu

Krāsa:Kā parādīts attēlā

Materiāls:Kokvilnas virve + ādas somas virvi

Izmērs:Lielie 18 x 18 cm

Iepakojuma Saturs:

2 * Glabāšanas grozs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5