Apraksts

PRODUKTA INFORMĀCIJA: Regulējams Kettlebell Rokturi – Atbalsta līdz 100lbs, Der 1 & 2-Collu Svaru Plāksnes.

ŠIS PRODUKTS IETVER: Rokturi, Iekraušanas pin 1 - 2 collas Svars plāksnes, Fiksācijas apkakles.

NAV IEKĻAUTI SVARU PLĀTNES.

IDEĀLS KOMPLEKTS TRANSPORTS un UZGLABĀŠANA: Regulējams Kettlebell Rīkoties tikai sver 1 mārciņa, kas ļauj jums viegli pack jūsu mugursoma ceļojumā.Viegls vēl spēcīga konstrukcija var izturēt līdz 100lbs saskaņā ar smago svaru.

AUGSTAS KVALITĀTES, neslīdoša ABS ROKTURIS: Funkcija augsta blīvuma gumijas segumu, Kettlebell Rīkoties piedāvā perfektu saķeri & novērš slīdēšanu laikā jūsu treniņu sesijas.Plaša rokturis ir viegli noturēt, jo īpaši ar abām rokām, lai darīt to pašu kustību.

EKONOMISKS KOMPLEKTS ar VISIEM FITNESA NARKOMĀNU: Viegli pārvērst hantele ar kettlebell sekundēs.Nav nepieciešams iegādāties dažādas kettlebell svaru; viss, kas jums nepieciešams, ir tikai tējkannu ar slapju ceļu & pēc tam to izmantot, ar regulējamu hanteles jūs esat jau bija.

IZTURĪGA UN DROŠA DIZAINS: skrūvējams skavu, kas paātrina cieši, lai smagākās plāksnes drošu fiksāciju.Iekraušanas pin ir saderīga ar 1 un 2 collu standarta svaru plātnes.Produkts nesatur svaru plāksnes.

ELASTĪGA LAIKS: Regulējams Kettlebells var izmantot, piemēram, hanteles, lai uzlabotu spēku, izturību un koordināciju.Justies pārliecināti, lai veiktu izraut, tīrs un paraut vai kettlebell šūpoles, lai sadedzinātu tauku un veidot muskuļu.

REGULĒJAMS KETTLEBELL ROKTURI: Atbalsta līdz 100lbs, Der 1 & 2-Collu Svars Plate (Šī Produkta devu, neietver Svaru plāksnes).

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Sporta veids

Stiprums Apmācību

Veids

Electroplate

Nodaļas Nosaukums

bērnu

Apmācību Vietas

Viduklis

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5