Apraksts

Specifikācijas:

Nosaukums:Kakla Un Atpakaļ Nestuvēm

Krāsa:Pelēka,Rozā,Zilā

Materiāls:EVA+TPE

Izmērs:31*25*10.5 cm/12.2*9.84*4.13 collas

Apraksts:

Unikālais dizains:unikāls asaras formas dizaina efektīvi paplašina augšējo un apakšējo muguras muskuļus.Kontūru gar centrs ir speciāli izstrādāta, lai palīdzētu saskaņot muguras smadzenes, tās lietojot.

AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLS: Mēs izmantojam tikai augstākās kvalitātes EVA putām, kas ir mīksta, lai arī, bet grūti un pietiekami blīvs, nav simpātiju zem svara.Say goodbye, lai spriedzi, galvassāpes un migrēnas, ko, protams, atjaunojot optimālo izliekums mugurkaula un pārkvalifikācijas muskuļus, lai saglabātu veselību, stāju.Atsvaidzinošu noņem slodzi no svarīgās jomās stumbra.

Viegli lietojams:Muguras Stiept Spilvena ļauj visapkārt masāža ar dziļu spiedienu uz konkrētiem jautājumiem.Tas palīdz mazināt muguras sāpes, pareizi postural nelīdzsvarotību, atpūsties spriedzi, kas radītas muskuļu šķiedras, noņem spiedienu, un pagarināt mugurkaula.

Aktīvu dzīves:Mūsu atskatoties atbalsts ir izmantot katru dienu 10 minūtes, lai labotu savu stāju un novērstu turpmāku kaitējumu.Tās maigi stiepjas un dekompresijas mugurkaula var palīdzēt ievilkt un remonts deformēšanās vai herniated diski.Izmantojiet ir paredzēti, lai palīdzētu jums ar postural terapijas, muguras sāpes atvieglojums, dziļā miegā un labāku mobilitāti.

Vairākiem mērķiem: Jūs varat atrast vairākiem mērķiem par Muguras Stiept Spilvens, tostarp: pēdu masāža, kāju lifti, kakla, liftu un stiepjas, krēslu atbalstu, Vai jūs cieš no augšējā, vidējā vai muguras sāpes, jūs varat mērķa sāpīgās jomās, izmantojot stiepjas un ieviest progresīvo stiepjas mugurkaula.Viegli, jums būs iespēja noregulēt savu mugurkaulu un novērstu sāpes.

PLAŠU PROGRAMMU:Mūsu Stiept Joga Muguras Atbalstu ir universāls muguras un kakla nestuvēm, ka var izmantot uz grīdas, gultas vai krēsla, lai mazinātu sāpes un diskomfortu no smaga darba gadi, sēž un slikta stāja.

iepakojums saraksts:

1*Kakla Un Atpakaļ Nestuvēm

Paldies par jūsu atbalstu!Laipni lūgti pirkt no mums!Mēs garantējam mūsu produkcijas kvalitāti.mēs būsim gatavi, lai atbildētu jums ASAP.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Modeļa Numurs

Kakla Un Atpakaļ Nestuvēm

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5