Apraksts

Atvilktnes Tipa Ledusskapis Olu Uzglabāšanas Kaste, ar Datumu Atgādinājums,Paaugstināma Plastmasas Olu plaukts Virtuves Uzglabāšanas Rīks(Rozā)

[ Drošs Materiāls ] - Jaunu atvilktnes olu kaste ir izgatavota no augstas kvalitātes PP materiāla, higiēnisku, videi draudzīgu un viegli tīrāma.izturīga un izturīga.

[ Augstas ietilpības ] - Mūsu jaunā atvilktnes tipa olu uzglabāšanas kārba var turēt 18-21 olas vienā slāni,kas var atrisināt jūsu uzglabāšanas problēma.Turklāt paaugstināma dizains ļauj daudz efektīvāk izmantot telpu.glabāt ledusskapī sakārtota un tīra.

[ Atvilktnes bīdāmās ] - olu uzglabāšanas kaste pieņem unikāla atvilktne dizainu, kas var izvilkt gludi, kas ir ne tikai ērts, bet arī putekļu izturīgs un mitruma izturīgs.Garas rievas fit forma olu.Novērst eggfrom ritošā un sadurties, lai radītu olu, lai izjauktu.kas var atrisināt jūsu uzglabāšanas problēma.

[ Lielisku svaigumu turētājs ] - olu uzglabāšanas kaste ar svaigumu zīmes tabula, katra konteinera ir svaiguma zīmes galda, atgādinot savu svaigumu olas.turklāt, abām pusēm olu plaukts ir tukšums, kurā ir vairāk elpojošs, lai novērstu olas pasliktināšanos sakarā ar karstā mirgo, un uzglabāšanas laiks ir ilgāks.

[ Multi-purpose ] - olu uzglabāšanas ir ļoti piemērota novietošanai ledusskapji, skapji, aukstās telpas, ēdamistabas galdi un citās vietās.Ideāls noslēgšanas un spiediena izturība, piemērota āra kempings, piknika darbības un āra ceļojumu.

izmērs: 28 x 21 x 7.8 cm

Materiāls: plastmasa

krāsa: Zila+Dzeltena / Rozā / zaļš / balts

Iepakojuma Saturs:

1 x Olu Uzglabāšanas Kaste

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5