Apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Apmācīt savu pūkains draugs, piemēram, profesionālu personu ar mūsu tālvadības suņu apmācību apkakles komplekts.Šīs apkakles ir ideāls mācību pamata komandas, vai labojot destruktīvu uzvedību.

Drošība ir svarīga mūsu apkakles kopums, kas ietver drošības bloķēšanas un spilgti led gaismas, lai novērstu nejaušu triecienu un padarīt nakts pastaigas drošību.Turklāt, ātra uzlāde akumulators ilgst līdz 10-15 dienas, tāpēc jūs varat apmācīt efektīvi bez pārtraukumiem.

Paredzēts vidēji lieliem suņiem, kas sver vairāk nekā 10 mārciņas ar kakla izmērs starp 7-28, mūsu apkakles komplekts ir brīnišķīgi, lai PET ĪPAŠNIEKS, kas vēlaties, lai apmācītu savu pūkains draugs, drošā un efektīvā veidā.

Vai jūs esat apmācību, pagalmā, vai pie parkiem, mūsu apkakles komplekts ir svārstās līdz 2600 kājām, sniedzot jums brīvību, lai apmācītu jebkur.

Izgatavots ar izturīgu plastmasas un pilnībā regulējams, ūdensnecaurlaidīgs dizains, mūsu apkakles komplekts ir ideāli piemērots Visu šķirņu un izmēru suņi, kam patīk peldēt vai spēlēt lietū.

Specifikācijas:

Materiāls: Plastmasa

Izmērs: Apm. 119x18x45mm/ 46.85x7.08x17.71in

Komplektā Ietilpst:

1pc Tālvadības Mizas Kontroles Apkakle

Piezīme:

1: Lūdzu, ļauj 1-2cms kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

: Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Papildu Informācija

Veids

Suņi

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Vienuma Tips

Manevrētspēja Iekārtas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5