Apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Bez smaržas Materiāls: Akvārija Rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes sveķu materiālu, kas ir bez smaržas, izturīga un videi draudzīga.To var izmantot ar jums uz ilgu laiku, un tas ir ilgs kalpošanas laiks.

2. Skaista Apdare: Zivju Tvertnes Dekoru embellishes zemūdens vidi, lai nodrošinātu sajūta dabisko vidi un pārvērst savu akvāriju uz skaistu ainavu.

3. Reāli Forma: Šī Kalna Klintīm Akvārijs ir ļoti reālas formas, tāpat kā īsta kalnu klintīm.Reāli formu var izveidot, dabas atmosfēru.

4. Nav Laika: Kalnu Akmens Akvārija Akmeņi nav laikietilpīga.To var nodrošināt īsā laika fun jūsu aizņemts dzīvi, un nepatērē daudz laika un enerģijas.

5. Plaša Lietošana: Akvārija Kalns ir piemērots zemūdens vidē, akvāriji, zivju tvertnes, un miniatūru dārzu.Forši, mākslīgās alas dekorācijas pievienot sajūtu miers.

Apraksts :

Šie akmeņi ir izgatavoti no sveķiem un ir drošs un videi draudzīgs.Tā nav kaitīga ūdens un zivis.Tas ir ideāli piemērots gan svaigu un sālsūdens un neietekmē pH līmeni tvertnē.

Plašu izmantošanu, var ievietot dažādu izmēru zivju tvertnes, puķu podi, akvāriji, mājās, birojos un citās vietās.Radīt skaisto zemūdens pasauli, lai jūsu pet zivis.

Funkcijas :

1. Produkta nosaukums: Kalnu Ieži Akvāriju

2. Produkta materiāls: sveķi

3. Produkta svars:::: mazu: 10g, liels: 15g

4. Produkta izmērs: small: 2.7 * 1.8 * 2.6 CM (1.06 * 0.71 * 1.02 gadā) ; lielu: 3.6 * 2.5 * 3.4 CM (1.42 * 0.98 * 1.34 gadā)

Piezīme :

Produkta Izmērs/attēls manuāli mēra un fotografēja, nedaudz novirze, lūdzu, piedod man

Iepakojuma Saraksts:

1*Akvāriju Ornamenti

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Veids

zivis

Ūdens Rotājumi Tips

Dekoratīvie Akmeņi

Materiāls

sveķu

Modeļa Numurs

Akvāriju Ornamenti

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5