Apraksts

Piemērots 18V, Makita akumulatoru, tas ir tikai pārveidots, lai 18V, Makita, litija baterijas, lai aizstātu par Dyson V8 baterijas.Ar šiem diviem produktiem, kad primārais akumulators ir bojāts, jūs varat izmantot v8 putekļsūcējs, kā parasti, nevis pērk jaunu.Saderīgs ar 18V, Makita BL1860 BL1850 BL1840 BL1830 BL1820 BL1815 194205-3 194309-1 194204-5 sērijas 18V akumulatori.

Mūsu akumulatora adapteris ir paredzēti Dyson V7 V8 putekļsūcējs, kas ir saderīgs ar Dyson V8 sērija.Tas ir ļoti piemērots V8 absolūtā V8 dzīvnieku V8 pūkains V8 dzinēju galvu V8 bezvadu putekļsūcējs V8 rokas putekļsūcējs.

[Vairāk iespējas un ilgāk darbojas, time] Šis adapteris ļauj izmantot uzskaitīti litija baterijas, par DYSON V8 litija bezvadu elektriskais putekļu sūcējs.Tas ir viegli uzstādīt un demontēt, izturīgi un droši, un viegli tīrāma.Saskaņota ar 18V, Makita litija akumulators, piemērots Dyson V8 sērijas putekļu sūcējiem.Vienkārši noņemt tos visus pēc lietošanas. (Adapteri ir piemērojams tikai V8 sērijas putekļu sūcēji)

V8 akumulatora adapteris ir paredzēti ar LED indikatoru, lai parādītu akumulatora statusu.Indikators rāda zaļu, norādot normālu darbību; Tas rāda sarkano, kas nozīmē, ka ir nepietiekama jauda.Augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas piemērots ilgstošai lietošanai.

[Aizsardzības Sistēmu] Izturīga konstrukcija, augstas kvalitātes plastmasas materiāla.Šis akumulatora adapteris var turēt cieši aizslēgtu putekļu sūcēju un akumulatora kopā bez mīkstinātu vai slīdēšanu.Augsta temperatūras izturība, kas ļauj jums strādāt ar mieru!

Dažādām partijām, izlases etiķetes, kas neietekmē to lietošanas

Krāsa:Pelēka-melna

Materiāls:plastmasa

Iepakojuma Saturs:

1 x Adapteris

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Barošanas Avots

Elektrība

Veids

Uzlādējams Elektriskā Uzgriežņu Atslēgas

Zīmola Nosaukums

FGHGF

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5