Apraksts

Šī microfiber sunīti pad ir ideāls instruments, lai auto entuziastiem, kuri vēlas sasniegt nevainojamu vaskošana un pulēšana.Ar microfiber diametrs ir tikai 0,4 µm, tas pad nodrošina lielisku uzsūkšanās un viegli noņemt.Tas ir ideāli piemērots koka apdari.Say goodbye, lai pelējuma un puves jo mitrā vidē un teikt hello uz pastāvīgu un uzticamu veiktspēju.

Specifikācijas:

Nosaukums: automašīnu polisher pad pārsegs

Materiāls: šķiedras/vilnas/kokvilna/neausts/coral fleece

Izmērs: aptuveni 5-6 collas

Tips: Pulēšana un vaskošana komplekts

Iepakojuma Saraksts:

auto polisher pad pārsegs*1gab.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Lielisks Materiāls: Saglabāt jūsu automašīnas krāsa ar mūsu auto polisher pad cepurītes.Izgatavots no maiga un izturīga materiāla, tie ir ideāli, vaskošanai un pulēšanai, neradot kaitējumu.Izstrādāts, lai izturētu atkārtoti izmantot, viņi nebūs viegli lauzt un piedāvā ilgstošu veiktspēju.

2.Papildu Tīrīšana: microfiber diametrs ir tikai 0,4 µm ļauj dziļo tīrīšanu no jūsu auto ir virsmas.Ar elastīgu dizains un augsta blīvuma microfiber, mūsu auto polisher pad pārsegs nodrošina smalkas tīrīšanas pieredze.

3.Ilgstoši Izturību: Mūsu auto polisher pad pārsegs ir labāk stingrība un paplašināšanai.Tie var izturēt vairākas nomazgā un lietojumi, kas, nezaudējot savu formu vai veiktspēju.Atšķirībā no kokvilnas vai citiem materiāliem, tie nav pelējums vai puve mitrā vidē.

4.Vienkārša Lietošana: Turēt jūsu auto spīd ar vieglumu, izmantojot mūsu auto polisher pad cepurītes.Noņemot un veļas šīs atkārtoti spilventiņi ir brīze, un tie ietilptu 5-6 collu pulētāji perfekti.

5.Universāls Risinājums: Ar plašu lietojumu, šis auto polisher pad pārsegs ir ideāli piemērots pulēšanai ar metālu, mēbeles, virtuves iekārtas, smalkas bronzas, mūzikas instrumenti, un īpašu virsmas.Ideāli piemērots automobiļu ražošanas, interjera dizains un koka apdari, tas ir daudzfunkcionāls instruments, kas jums nepieciešams.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5