Apraksts

Mūsdienu Grāmata Beidzas Bookends Koku Grāmata Beidzas Plaukti Metāla Bookends Smago Grāmatas Bookend Grāmatu Turētājs Mājas Birojs

Izgatavots no augstas kvalitātes metāla, nerūsējoša un spēcīgu, nav viegli saliekt, un ar gludām virsmām, labi līdzsvarots, pietiekami, lai ietilptu vienā vai vairākās grāmatās glīti.

Izstrādāts ar skaistu ģeometriskā dobi dizains, klasisks melnā bookends izveidot vienkāršu un modernu izskatu, un nekad neizies no modes.

L-veida metāla bookends nodrošina labu līdzsvaru un nav stick out papildu beigām, lai tie bez papildu telpa un palielinātu krātuves vietu.

Pietiekami spēcīga, lai atbalstītu daudz dažādu lielu un smagu grāmatas, Cd un Dvd diskus.Piemērots mājās, skolā, dzīvojamā istaba, biroja, virtuves, guļamistabas, bibliotēka, un vairāk.

Pārvaldīt Jūsu Galda Sakopta: slim dizains būs sakārtot grāmatas pēc kārtas.Piemērots arī Cd, video spēles, un visu, ko jūs vēlaties, lai stāvēt uz augšu.

Krāsa:Melna

Materiāls:Metāla

Izmērs:9x12x18.1x12cm

Iepakojuma Saturs:

4 * Koku Grāmata Beidzas Plaukti

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5