Apraksts

NH36 Mehāniskās Skatīties Kustību Dubultā Kalendāra Viegli Setup Skatīties Kustība, Rezerves Daļas, Piederumi

Motīvs: 1. Dubultā Kalendāra Skatīties Kustība: Uzlabotu funkcionalitāti jūsu skatīties ar NH36 skatīties kustību.Šo uzticamu un kvalitātes skatīties kustība nodrošina precīzu administrators un stilīgs dubulta kalendāru uz ekrāna.

2. Metāla Skatīties Sastāvdaļas: Izstrādāts no izturīga metāla, šo skatīties kustība ir būvēts, lai pēdējā.Tās izturīga konstrukcija nodrošina ilgmūžību un izturību, padarot to perfektu nomaiņa jūsu skatīties.

3. Viegli Skatīties, Remonts: Ar dubulto kalendāra skatīties kustība, pulksteņu remonts kļūst brīze.Tās lietotājam draudzīgs dizains ļauj viegli uzstādīšanu un nomaiņu, padarot to pieejamu gan skatīties entuziastiem un iesācējiem.

4. Uzlabota Skatīties Funkcionalitāti: Mehāniskās skatīties, kustības funkcijas, divkārša kalendāra rādījums, pievienojot papildu funkcionalitātes līmeni, lai jūsu skatīties.Ieplānot un sekot līdzi gan dienas, un dienas ar vieglumu.

5. Precizitāte Administrators: Nekad garām sita ar pulksteņa mehānismu.Tās precīzu administrators nodrošina, ka jums vienmēr ir uz laiku, kamēr tās uzticama veiktspēja nodrošina ilgstošu un konsekventu funkcionalitāti.

Specifikācija: Postenis Tips: NH36 Mehāniskās Skatīties Kustība

Materiāls: Metāla

Iepakojums Saraksts:

1 x Skatīties Kustība

1 x Uzglabāšanas Kaste

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Vienuma Tips

Remonta Instrumenti Un Komplekti

Veids

Kustības

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5