Apraksts

100 Gabali, Plastmasas Stiepļu Plaukta Zīmju Turētāji, Atkārtoti Cena Marķējuma Turētājs Ar Slēdzenēm, Lai Lielveikalu Universālveikals Izturīgs

Iepakojumā ietilpst 100 plastmasas stiepļu plaukta zīmju turētāji un 100 matching baltu tukšu kartes.

Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas un kraftpapīrs, tie ir izturīga un izturīga ilgtermiņa lietošanai.Tie ir arī atkārtoti un ir ļoti ērti un viegli uzstādīt un noņemt.

Etiķetes turētājs pasākumi 3inch (7.6 cm) x 1.34 collu (3.4 cm), balts kartes pasākumus, 2.9 collas (7.4 cm) x 1,2 collas (3.1 cm).

Vienkārša un viegli izmantot klipsi uz augšu, lai stick to uz vēlamo atrašanās vietu, platību, plauktu, utt.Bīdiet karti turētājā vai pielīmēt etiķetes turētājs.Ja jūs vēlaties, lai pārvietotu plaukta leņķi, vienkārši atveriet klipus un izmantot tos, lai jūsu vēlamo jauno atrašanās vietu.Kartes, kartes turētāju un uzrakstus uz tiem vienmēr var viegli noņemt, aizvietot ar jaunām kartēm vai etiķetes, neatstājot nekādas paliekas vai kas izraisa atmiņas kartes turētāju, lai to izkrist.

IZMANTO - Šie plauktu turētāji ir Ideāls lielveikalos, veikalos, pārtikas veikali, tirdzniecības centri, pārtikas noliktavu, noliktavām un citām vietām, kur stiepļu plaukti ir izmantoti.Tās var izmantot, lai parādītu cenas, UPCs, īpašiem piedāvājumiem, noteikt produktu sastāvu kopā ar inventāra atrašanās vietas identifikatori.Ja jums ir nepieciešams kaut kas, lai atzīmētu savu veikala platību, šie plauktu zīmju turētāji ir jūsu galīgā izvēle.

Krāsa:Caurspīdīga + balts

Materiāls:plastmasa

Iepakojuma Saturs:

100 x Plastmasas etiķetes

100 x Balta papīra

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5