Apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Saglabāt jūsu rokas, silta un mājīga ar šo USB apkures cimdi.Ideāli piemērots iekštelpu un āra lietošanai, tie nodrošina viedo siltuma, lai nodrošinātu jūsu komfortu jebkurā vidē.

Izgatavots maisījums microfiber materiāli, šie cimdi ir mīksts, ērts un izturīgs.Augstas kvalitātes materiāliem, ērti fit un efektīva siltuma sadale.

Paredzēti, lai ikvienam, kas nepieciešams siltums laikā aukstā ziemas mēnešos, šie cimdi ir piemēroti gan vīriešiem, gan sievietēm.Vai jūs strādājat birojā vai iesaistīšanās āra aktivitātēs, šie cimdi pasargās jūsu rokas, silts un ērts.

No salīgs biroju rīta pastaigas, šie cimdi ir ideāli piemērots dažādām situācijām.Tos izmanto, rakstot uz jūsu datora, lasot grāmatu, vai pat, ņemot pastaiga parkā.Say goodbye, lai aukstas rokas un sveiki komfortu.

Ar savu pieglaust dizains un papildu apsildes tehnoloģiju, šie cimdi padarīt par lielisku dāvanu jūsu mīļajiem.Pārsteigums jūsu ģimenes locekļi vai partneri ar dāvanu siltumu un komfortu.Viņi to novērtē, katru reizi, kad viņi valkā šo apbrīnojamo USB apkures cimdi.

Specifikācijas:

Materiāls: Likra+Superfiber

Izmērs: 145x145x20mm

Krāsa: Melna, Rozā(nav obligāts)

Komplektā Ietilpst:

1Pair Apsildāmi Cimdi

Piezīme:

Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies.

Papildu Informācija

Zīmola Nosaukums

lenovo

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Veids

USB Siltāks

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5