Apraksts

Apraksts:

Dinozauru projektoru skatīties ir veiktas droši un pārstrādājams ABS un ar regulējamu siksniņu, bez asām malām kaitēs jūsu bērniem.Tā ir gaiša, mīksta, vienveidīga, un mirgošanas bez gaismas, lai jūsu bērni var justies droši un gulēt arī naktī.

Katru reizi, kad jūs nospiediet sānu pogu, modelis tiks automātiski pāriet, un 24 dažādu dinozauru modeļi var būt prognozēts, kas rada daudz jautrības, lai bērni.

Specifikācija:

Materiāls: ABS

Svars: aptuveni 78g

Piezīme: iebūvēts projekcijas karti sūta nejauši, no kurām visas ir dinozaurs elementi, lūdzu, saprast.

Iepakojums Saraksts:

1 × projektoru skatīties

PIEZĪME:

1.Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

2.Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1. Dino Tēma: dinozauru skatīties ir 24 dažādu dinozauru attēlus, vienkārši nospiediet uz sānu pogu, lai skatītu attēlus, tostarp triceratops, pterosaurs, tiranozaurs un vairāk dinozauru formas, ņemot bērniem piedzīvojumu pasaules dinozauru.

2.Pārstrādājams un drošība: dinozauru rotaļlietas LED projektors ir veiktas droši un pārstrādājams ABS, bez asām malām kaitēs jūsu bērniem.Tā ir gaiša, mīksta, vienveidīga, un mirgošanas bez gaismas, lai jūsu bērni var justies droši un gulēt arī naktī.

3.Smart Dizains: skatīties pieņem regulējamu siksniņu konstrukcijas, rotējošo objektīvu, lai regulētu fokusa attālumu, un projekcijas ir skaidrāks.Likt bērnu fantastisku pasaku pasaulē.

4.Izglītības Rotaļlietas: 3D Bērniem Projektoru Skatīties ir lieliska rotaļlieta bērniem, lai attīstītu savas smadzenes un veicināt viņu iztēli.Bērni var skatīties laiku un spēlēt ar rotaļlietām, tajā pašā laikā.

5.Pārdomāto Dāvanas: Mūsu Dinozauru Projektoru Skatīties ir pārdomāto dāvanu, lai jūsu bērni, zēni un meitenes dažādiem svētkiem, piemēram, Pateicības Dienu, Ziemassvētkus, Mātes Dienā, Valentīna Dienā, dzimšanas dienas svinības, utt.Tie būs, piemēram, tā.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Ieteikt Vecums

14+y

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5