Apraksts

Apraksts:

【Viegli Pārvadāt] aicina Uz lentes var noteikt uz starpliktuvi un tie, kas ar pildspalvu turētājs klips, vairs nav jāuztraucas par iespēju zaudēt pildspalvas un zīmuļi, lai jūsu pildspalvas vienmēr pie rokas.

【Elastīgu Rotācijas] aicina Šo portatīvo metāla pildspalvu turētājs var pagriezt par 360 grādiem, tāpēc tā ir ļoti elastīga, jums var likt pildspalvu no jebkura leņķa, un tas ir 3M līmlente, tāpēc tā ir arī ļoti stingri.

【Izturīgs Materiāls] aicina Šī metāla pildspalvu turētājs ir izgatavots no metāla, tāpēc tas ir izturīgs, izturīgs pret koroziju, viegls un viegli veikt, arī stilīgs un ilgstoša.

【Plaši Pieteikums] aicina Šos metāla pildspalvu turētāji var izmantot klades, grāmatas, sketchbooks, vizītkartes aptver, žurnāli, kalendāri un plānotāji.Viņi arī var izmantot kā grāmatzīmes.Padarīt jūsu notebook vairāk grezns un vieglāk rakstīt un zīmēt ar savu mīļāko pildspalvu.

【Ideāla Dāvana] aicina Šos metāla pildspalvu turētāji ir piemēroti studenti, pasniedzēji, postmen, ārsti, māsiņas, piloti un citu profesiju pārstāvjiem.Tas ir piemērots arī kā dāvana tiem, kas bieži izmanto pildspalvas.

Specifikācija:

Materiāls: metāla

Krāsa: sudraba

Izmērs(aptuveni): klipu platums 1.8 cm

Paketē Iekļauts:

4 Gab. x Rotējošo Pildspalvu Turētājs

Piezīme:

1.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2.Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm atšķirības, manuāla mērīšana.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Veids

Rakstāmgalda Komplekti

Materiāls

Metāla

Zīmola Nosaukums

Hinmay

Modeļa Numurs

001

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5