Apraksts

Funkcijas:

【JŪSU IKDIENAS DARBU] aicina Nākt ar (Žetons Turētāju Komplekts (Garā siksniņa + īss siksniņa + kartes turētāju + viegli pull sprādzes),pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības, Katram īpašniekam ir pārskatāmas, lai jūsu ID kartes būs skaidri parāda, caur to.

【ĒRTI VALKĀT] aicina Mūsu id žetons turētājs veicis pvc materiāla,kam ir ūdensdroša,izturīga un nodilumizturīga, tā siksniņa izgatavoti ar poliestera ir ļoti spēcīga un ērti valkāt, mazo bagāžnieka emblēma ir īpaši izturīgas.

【DIVĒJĀDA lietojuma KARĀJAS SLOTS] aicina ID žetona īpašnieku ar paceļamu slots/caurumi, dizains,tuvajos slots siksniņa,keychain vai bagāžnieka karabīne ruļļa klipu.Tas ir elastīgs izmantot tikai ērti, lai jūsu darbu.

【Noderīga] aicina Šos noņemams žetons kakla siksnas pieņemt vienkāršu stilu un svaigi sērijas krāsu dizainu, kas ir skaista un praktiska, eleganta un maiga; pēc vajadzības cienīgu žetons turētājs, šī žetons turētājs būs jūsu pareizā izvēle.

【ŽETONS TURĒTĀJS UN SIKSNIŅA KOMBINĒTĀS] aicina žetons turētājs un siksniņa un žetons spole lieliski kopā, šī emblēma turētāju komplekts absolūts ir tas, ka jūs visvairāk vēlaties, lai būtu!Tad, kad jūs valkā to, tas nav ievainots ādas kakla, kas ļauj jums to valkāt ērti visas dienas garumā.

Specifikācijas:

Materiāls: poliesters,pvc

Krāsa: kā parādīts attēlā

Izmērs(aptuveni):

ilgi siksniņa:490x20mm/19.29x0.79inch(LxW)

īss siksniņa:220x20mm/8.66 x0.79inch(LxW)

kartes turētāju:110x69mm/4.33x2.72inch (LxW)

viegli pavelciet sprādzes:dia:84x32mm/3.31x1.26inch(LxW)

Paketē Iekļauts:

1 x Žetons Turētāju Komplekts (Garā siksniņa + īss siksniņa + kartes turētāju + viegli pull sprādzes)

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu atļaut 0.5-2 cm atšķirības, manuāla mērīšana.

Papildu Informācija

Zīmola Nosaukums

Hinmay

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Veids

Žetons Turētājs

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5