Apraksts

Par Šo Preci

Slapjā Putekļu Noņemšanas:

Vienkārši noslaucīt prom putekļus un netīrumus ar viļņaina sūklis saimniecības putekļu tam, kad jūs noslaucīt, nevis ļaujot to putekļi lido prom putekļus.Jūs varat izmantot to jebkurā vietā mājās – no windows uz jūsu žogi.

Ātri kā Flash:

Mitruma Duster apkopo un filtru, putekļu viens ātri noslaucīt!Zem tekoša ūdens, tas skalo tīru, lai jūs varat to izmantot atkal un atkal.Samitrināt ar ūdeni, pirms katras lietošanas, lai mazinātu putu veidošanās.

Spēcīga Ūdens Absorbcija:

Blīvu ūdens absorbcija caurumi mūsu sūklis ļauj to absorbēt lielu daudzumu ūdens, padarot to par ļoti efektīvu.Pēc mērcēšanas ūdenī, mūsu sūklis duster kļūst mīkstāka un vairāk efektīva tīrīšana.

Izturīga un Ilgi kalpo:

Mūsu augsta blīvuma duster sūklis presēto jābūt iemērc un mīkstināts, pirms katras lietošanas, bet var lietot atkārtoti pēc tam, kad ir notīrīti un žāvēti.Pieejamu un ērti lieluma, mitruma Duster noņem visus putekļus, ziedputekšņus, dzīvnieku spalvas, un vairāk.

Vairākas Virsmas:

Ideāls lietošanai žalūzijas, vents, baseboard, kāpnes, margas, spoguļi un vairāk.U-veida gropi konstrukcijas mūsu sūkli ar tīrīšanas suku padara to viegli, lai novērstu putekļu daļiņas, un ir ļoti universāls un izturīgs.

Parametri

Tips: multi-funkciju uzsūcošs sūklis

Materiāls: PVA

Krāsa: Pelēka, Dzeltena, Rozā

(Krāsa var būt neliela kļūda un neietekmē)

Izmērs: 10.5x5.5x4.5CM

Papildu Informācija

Veids

Kamera Suka

Modeļa Numurs

mitru duster sūklis

Stils

Sloksnes

Izmantošana

Virtuves

Materiāls

microfiber

Iezīme

Eco-Friendly, Noliktavā

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5