Apraksts

【Funkcijas] aicina:

- 【Specifikācijas] aicina: Izejas spriegums: 31V, Nominālā jauda: 6W.Lūdzu, pārbaudiet, vai spriegums, jauda, un (+/-) divi caurumi plug pirms pirkšanas. 【Piezīme] aicina: Ja spriegums neatbilst, stīgu gaismas turpinās mirgot un taimeri un režīma funkcijas nedarbosies.

- 【8 Režīmi un Atmiņas Funkcija] aicina: Nospiediet pogu uz transformatoru, lai uzstādītu 8 apgaismojuma veidiem, un to var atcerēties jūsu pēdējais režīms iestatījumu, bez reset režīmā katru reizi.

- 【Timer] aicina: Nospiediet pogu uz transformators 3 sekundes, lai iestatītu taimeri (zaļo gaismu, slēdzis ir ieslēgts): 6 stundām un 18 stundas off, tāpēc, ka jūsu string iedegas automātiski, strādājam katru dienu.

- 【Drošības] aicina: CE & GS sertificētas spraudni, kas efektīvi novērš īssavienojumu, pārstrāvas, pārsprieguma, pārslodzes, un vairāk nekā temperatūrā, nodrošinot drošību un aizsardzību.

- 【Plašu Piemērošanu] aicina: 31V 6W LED string light adapteris ir piemērots Ziemassvētku eglīte apgaismojums, aizkaru gaismas, pasaku gaismas, apgaismojuma tīkli, un lāsteku gaismas.

Specifikācijas:

*Produkta Nosaukums: 31V 6W LED gaismas stīgu adapteri

*Materiāls: plastmasas

Iepakojuma Saturs:

1x LED String Gaismas Adapteri

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Papildu Informācija

Vienuma Tips

Apgaismojums Transformatori

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5