Apraksts

Funkcijas:

【VAIRĀKAS KRĀSAS] aicina Mēs piedāvājam failu somas dažādās krāsās, tie ir zila, zaļa, balta, rozā, dzeltena.Atrast vienumus, izmantojot redzamās krāsas, un jūs varat arī klasificēt tos dažādās kategorijās ar dažādām krāsām, tāpēc, ka jūs varat atrast lietas, kas pirmajā acu uzmetienā.

【ĒRTI VEIKT] aicina failu soma, kas ir par 23.5 x 17cm/9.25 x 6.69 collu.Izmērs ir piemērots, lai glabātu mājās, birojā un kā portatīvā dokumentu soma ceļojumiem.Jūs varat arī veikt dokumentus, kad jūs esat prom no mājām.Jums nav bail, ka dokumenti tiks bojāts vai netīrs, jo aizsardzības dokumentu soma.

【IZTURĪGS MATERIĀLS] aicina dokumentu soma ir izgatavota no PVC sieta, ūdensizturīgs, salokāma un mīksts, acu dokumentu soma var būt saliekti vai salocīt vienkāršai uzglabāšanai.Ērts neilona joslas rāvējslēdzēji ērtai karājas un uzskaites.

【CAURSPĪDĪGS DIZAINS] aicina Šo daļēji caurspīdīga dokumentu kabatas ir nedaudz caurspīdīgs, lai saglabāt savu privāto dzīvi prom, bet joprojām ļauj jums, lai noteiktu saturs maisu.Saglabāt visu organizēt un atrast to, kas jums ir nepieciešams ātri.

【PLAŠU PIEMĒROŠANU] aicina Šo dokumentu soma ir ne tikai piemērots, par eksāmeniem, bet arī var izmantot, lai organizētu kancelejas preces, pildspalvas, zīmuļi, rēķinus, kosmētiku, biļetes, kancelejas preces un ceļojumu piederumi.Efektīvi novērš zaudējumu nozīmīgus objektus.To redzēt-ar zīmuli gadījumā ir labs palīgs uzglabāšanas ikdienas dzīvē.

Specifikācija:

Materiāls: PVC

Krāsa: multi

Izmērs(aptuveni): (L x W)23.5 x 17cm/9.25 x 6.69 collas

Paketē Iekļauts:

6 Gab. x Failu Somas(5 krāsas)

Piezīme:

1.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2.Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm atšķirības dēļ rokasgrāmata measureme

Papildu Informācija

Veids

Kancelejas Preces Turētāji

Zīmola Nosaukums

Hinmay

Materiāls

Plastmasas

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5