Apraksts

10/16/20Pcs Atkārtoti Black Bambusa Šķiedras Mazgājams Kārtās, Polsteri, Grims Noņemšana Pad Kokvilnas Attīrīšana Sejas Pad Rīku iespējas: 1.Nosaukums:bambusa šķiedra kosmētikas noņēmējs pad 2. Materiāls: Dabīgas šķiedras materiāla, mīksts un ērts, piemērots sejas ādas tīrīšanai. 3. Izmērs: 8cm diametra, apaļas, viegli pārnēsājams, viegli izmantot.Var ievietot ceļojuma somas, maki, kabatas.Jāņem ārā, kad nepieciešamas 4. Nekāds piesārņojums: Ne piesārņojumu videi, vides aizsardzības, tīrīšanas spilventiņu var lietot atkārtoti, var novietot 5. Plaši izmanto: Tam varat tīrīt seju un to var izmantot arī, lai attīrītu acis, deguns un citas ādas daļas. 6. Komplekts: 10-gabals spilventiņi ar soma, 16-gabals spilventiņi ar maisu, 20-gabals spilventiņi ar maisu, var mazgāt veļas mašīnā.Viegli izmantot. 7Ingredients: Triple slānis ultrafine bambusa šķiedras 8.Krāsa: Melna Iepakojuma Saturs: Iepakojuma Saraksts: Kosmētikas Noņēmējs, Pad *10/16/20 Soma *1 starp citu, ja jums patīk mūsu veikalā, Lūdzam pievienot mūsu veikalā, lai jūsu Mīļākie Veikali, Jūs varat saņemt mūsu Jaunā ierašanās un Atlaides informāciju laikā.Paldies jau iepriekš!

Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība:

1.Mēs varam kuģis produktiem, lai jūsu klientiem bez sākotnējā cena,veicināšana.

2. Mēs varam kuģis izstrādājumiem kā no kuģošanas, kā jūs izvēlēties, piemēram, ePacket vai www.egitasvirtuve.lv piegāde.

3. Mēs pieņemam paypal,payoneer,bankas pārskaitījumu maksājuma.Mēs varam piedāvāt rēķinus, ja jums nepieciešams.

4. Mums ir ASV,RU,KN noliktavā,pasūtījumu procesa laiks ir 24 stundu laikā.

5. Mēs varam izpildīt pasūtījumu, izmantojot CSV vai XLS failu.

6. Amerikas savienotās Valstis,Kanāda,Austrālija,lielbritānija,Francija,Spānija un Vācija atbalsta vietējo atgriešanās.Pasūtījumi tiks apstrādāti 48 stundu laikā .Jums tiks informēti par-līnijas, kad tas ir piegādāts un izsekošanas informācija parasti tiek atjaunināts 24 stundu laikā.

Ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, sniedziet mums visas 5 zvaigžņu atgriezenisko saiti , jūsu atsauksmes motivēs mūs, lai pārvietotos uz priekšu un nodrošināt jūs ar labāku servisu.Un, ja jūs atstāt atgriezenisko saiti ar skaistu priekšstatu par produktu, mēs nosūtīsim kuponu kā dāvanu.Lūdzu, neatstājiet negatīvas atsauksmes, neprasot palīdzību.

1. J: I dont saņemt savu paku,ko man darīt?A: Pls sazinieties ar mums, izmantojot www.egitasvirtuve.lv ziņu pirmkārt.Mēs jums varam palīdzēt un organizēt pārbaudes mūsu pārstrādes saites.Tajā pašā laikā,jums ir nepieciešams, pārbaudīt savu piegādes adresi un to, vai maksājumu ir veiksmīga.Arī tad, ja jums ir ērti,pls sazinieties ar post office tuvumā. 2. J: vai jūs Varat pārdot vairumtirdzniecības cenu?A: Jā,ja jūsu pasūtījums pārsniedz 5 komplekti vienu reizi.Jūs varat sazināties ar mums. 3. Q: Ko man darīt, ja es varu saņemt FOEONCO produktu?A: Lūdzu, pārbaudiet rūpīgi, vai saņemtais produkts ir pats kā tas, ko jūs pasūtījāt.Ja jūs saņemat nepareizu produktu, bojāto produktu, vai daļēja pārvadājumu pasūtījumu, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar veikalu, lai iegūtu pēc-pārdošanas atbalstu.Mēs atvainojamies par sagādātajām neērtībām, lai jūs, ja kaut kas notiek, piemēram, šo.

Papildu Informācija

4. funkciju

Aplauzums Sūklis

Izmērs

8cm

Funkcija 5

Tīrīšanas Slotiņu Pad Rīks

Zīmola Nosaukums

FOEONCO

Līdzeklis 1

kosmētikas noņēmējs pad

NETO MASAS

Bambusa Šķiedras

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Iezīme 2

Veselīgs un Izturīgs, Spēcīga detergency

Sastāvdaļas

Bambusa Šķiedras

Daudzums

10/16/20pcs/maiss

Veids

Kosmētikas Noņēmējs

Modeļa Numurs

CJ19288

Funkcija 3

Atkārtoti Grima Noņemšanas Pamatni

Gabalu skaits

COMBO

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5