Apraksts

Aizzīme:

1. Augstas kvalitātes materiāli: Kāju-protecting spray ir izgatavoti no augstas kvalitātes formula, grīdas ekstrakti un augu būtība materiāli, kas var uzlabot pazīmes vienīgais hiperhidroze.

2. Fantāzija beriberi spray: beriberi spray ir fantastisku dizainu, kas var viegli nomierināt zoli kurpes.Tā var ātri un efektīvi apturēt smaku un mitrina ādu.

3. beriberi mitrinošs aerosols: beriberi spray ir labs mitrinošs efekts.Tas var mitrināt ādu no jūsu pēdām, un ir piemērots sausas, sasprēgājušas, lobīti un zvīņaina āda.

4. Pēc garšas: foot spray ir fantastisks efekts.Pēc tam, kad gaisa žāvēšanas, izmanto mūsu aerosolu, lai novērstu slikto garšu, un atjaunot jūsu uzticību.Baudīt dzīvi ar svaigu smaržu.

5. Lielisku pakalpojumu: Jūsu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs sniegs labākus risinājumus un visas problēmas tiks atrisinātas 24 stundu laikā.

Apraksts:

Kāju aerosols ir izgatavoti no augstas kvalitātes formula, zemes ekstrakti, piemēram, grīdas un augu būtība materiāli, kas var uzlabot pazīmes, hiperhidroze, jo planieri.

Silts padoms:

1. Nelietojiet to iekšķīgi ārējai lietošanai.

2. Glabāt vēsā un vēdināmā vietā, slēgtā veidā.

3. Ja jums ir alerģija uz šo produktu, lūdzu, neizmantojiet to

4 Neto svars: 50ML

5 Iepakošanas saraksts: pēdu aerosols *1 pudele

Papildu Informācija

Modeļa Numurs

ZN3633

Zīmola Nosaukums

MOONBIFFY

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Pieteikums

Kāju

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5