Apraksts

Produkta nosaukums:volejbola ceļsargus

Produkta Izmērs:

S:21*14CM/8.26*5.51 gadā

XL:26*17CM/10.23*6,69

Produkta krāsa: Kā parādīts attēlā

Produkta Materiāls:Poliesteris + Putu

produkta iespējas:

1. Augstas kvalitātes Materiāls: Mūsu sporta ceļgalu spilventiņi ir izgatavoti no poraina materiāla, kas ir mīksts, izturīgs un elpojošs, nodrošinot maksimālu komfortu un aizsardzību laikā sporta aktivitātes, piemēram, volejbols, dejas un joga.

2. Uzlabotā Aizsardzība: Ar sabiezējumu dizains, šie ceļsargus piedāvā izcilas polsterējuma un trieciena absorbciju, efektīvi novērst ceļgala traumu un mazina ietekmi uz jūsu locītavām un cīpslām, veicot intensīvu kustību.

3. Stilīgi un Moderni: Raksturo dinamiskas un spilgtām izdrukām, mūsu ceļgalu spilventiņi ir ne tikai funkcionāla, bet arī moderni.Unikālo modeļus, pievienotu justies stilu, lai jūsu sporta tērps, padara jūs izceļas no pūļa.

4. Neslīdoša Dizains: Aprīkots ar anti-slīdēšanas silikona lentes, šie ceļsargus palikt drošā vietā, nodrošinot, ka tie nebūs slaidu uz leju vai shift laikā enerģisku darbību.Jūs varat koncentrēties uz savu sniegumu, neuztraucoties par to, koriģēt tos pastāvīgi.

5. Daudzpusīga Lietošana: Mūsu ceļgalu spilventiņi ir piemērots dažādām sporta un darbības, tostarp volejbols, dejas, joga, un vairāk.Tie nodrošina uzticamu atbalstu un aizsardzību jūsu ceļgaliem, kas ļauj jums baudīt savu iecienītāko pasākumi, neradot diskomfortu vai kaitējumu.

Piesardzības pasākumi:

1. Kā mēs visi zinām , dažādos datoros displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no šādiem attēliem.

2. Ja jums liekas, grūti izvēlēties izmēru, jūs varat justies brīvi sazināties ar mewe dos jums kādu ieteikumu, bet tas ir par jums ir tikai atsaucei.

Krava ietilpst:

1 pāris volejbols ceļsargus

sveiki, puiši, paldies par apmeklējot manu veikalā.ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Laipni lūdzam apmeklēt.Ceru, ka jums ir jauka diena!

Papildu Informācija

Materiāls

Poliestera

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Vecums

Zemāk 13(tostarp 13), Universal

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5