Apraksts

"Ieviešot EMSzero Pro, revolucionāro uzlabot, lai augsti acclaimed EMSzero sistēma, kas tiks uzsākta 2024. gadam. Šī valsts-of-the-art ierīces funkcijas, pavisam jauna lietotāja saskarne, kas atbalsta astoņās valodās, ēdināšana pasaules klientūru.Nosakot jaunu standartu, kas nav invazīvas tehnoloģijas, EMSzero Pro piedāvā ārkārtas stabilitāti un minimālu darbības jautājumus, kas garantē konsekventu veiktspēju.Ar savu novatorisko dizainu, vitrīnas ievērojamu uzlabojumu efektivitāti, nodrošinot izcilus rezultātus.

Galvenās Iezīmes:

Progresīvā Tehnoloģija: EMSzero Pro ir priekšgalā, tehnoloģisko progresu, iekļaujot jaunākās inovācijas neinvazīva kosmētiskās procedūras.

Uzlabota Uzticamība: Paredzēti izņēmuma stabilitāte, šī ierīce var lepoties ar zemu atteices intensitāti, nodrošinot vienmērīgu un problēmu-free pieredzi gan speciālistiem, gan klientiem.

Daudzvalodu Interfeiss: Ar atbalstu astoņās valodās, EMSzero Pro caters uz dažādu starptautisko tirgus, kas atvieglo skaidru komunikāciju un pieejamību.

Skaidrs Rezultāti: Lietotāji var paredzēt ļoti redzamas un ievērojamus uzlabojumus, kā EMSzero Pro optimizē efektivitāti tās programmas.

Pieredze, nākotnes neinvazīva kosmētiskos ar EMSzero Pro, ja progresīvas tehnoloģijas atbilst ticamības un iespaidīgus rezultātus."

Specifikācija NOSAUKUMS EMSzero Novājēšanu Mašīna KONTRAKCIJAS(30 MIN) Vairāk Nekā 30000 Reizes MAX FREKVENCE 200HZ JAUDA 6500W ROKTURI 4 Rokturiem+1 Sēdvietas-tipa Darba Rokturi (pēc Izvēles) LĪDZEKLIS Tauku Dedzināšana & Muskuļi Building & Iegurņa pamatnes muskuļu remonts, DZESĒŠANAS SISTĒMAS, Gaisa Dzesēšanu SPRIEGUMS 100~230V Plašu Spriegumu, OPERĀCIJU SISTĒMAS, Augstas Intensitātes Vērsta Elektromagnētiskā Muskuļu Pieaugošo Ietekmi HI-EMT izmanto īpašu frekvenču diapazons, kas neļauj muskuļu relaksācija starp diviem secīgiem stimuliem.

Muskuļi ir spiesti uzturēt nolīgta stāvoklī vairākas sekundes.Ja atkārtoti tiek pakļauti šiem augstas slodzes apstākļos,muskuļu audu ir spiesti pielāgot zem spiediena.Pētījumi liecina, ka Vienu līdz divu mēnešu laikā pēc tam, kad HI - EMT ārstēšana, pacientu'average vēdera muskuļu biezums palielinājās par 15% -16%.Tauku samazināšanas ietekme Vairāki neseni pētījumi, izmantojot CT, MRI, un ultraskaņas vērtējumi ir ziņots, samazinot zemādas tauku slāni aptuveni 19% pacientiem, kas ārstēti ar HI - EMT-bāzes ierīcēm vēderā.

Princips apoptozi, ko izraisa palielināts brīvo taukskābju koncentrācija ir novērota un apstiprina daudzi pētījumi.

Mūsu Pakalpojumi:

Q:1. Vai jums ir kāda garantija?

A:Jā, mēs esam.Vienu gadu garantija par uzņēmēja mašīna ir dota

Q:2. Kāds ir jūsu pēcpārdošanas pakalpojumu?

A:Mēs esam profesionāli tehnoloģiju atbalsta komandai par jūsu savlaicīgu pakalpojumus.Jūs varat saņemt palīdzību jums ir nepieciešams savlaicīgi pa telefonu, webcam,

tiešsaistes tērzēšanas (Google talk, Facebook, Skype).Lūdzu, sazinieties ar mums, kad mašīnā ir kāda problēma.Labākais pakalpojums tiks piedāvāts.

Q:3. Ko sertifikācijas jums ir?

A:Visi mūsu mašīnas ir CE sertifikācijas, kas nodrošina kvalitāti un drošību.Mūsu mašīnas ir saskaņā ar stingru kvalitātes vadība, lai nodrošinātu,

labas kvalitātes.Tāpēc, ka mēs pilnībā saprotam, ka tas būs lielas nepatikšanas, ja mašīna ir kādas problēmas, darba laikā pie aizjūras.

Q:4. Gribu jūs mācīt, kā izmantot mašīnu?

A:Jā, mēs varam nodrošināt pilnu lietotāja rokasgrāmatas un lietošanas video instruktāžas un piemērošanu.Un 24/7 tiešsaistes pakalpojumu konsultants nodrošinātu jums

kāds problēma, un, ja jūs atbilstat, jūs varat viegli atrisināt.To ir viegli darboties ikviens, instrukcijas.

5. jautājums:Kāpēc jums vajadzētu izvēlēties mūs?

A:Spēcīgs, rūpnīcas, sniedzot konkurētspējīgas cenas un labāko tehnoloģiju atbalstu

10 gadu pieredze ražošanā skaistumu mašīna, spēcīgas R&D

1 gadiem-garantijas un 7x24 tiešsaistes pēc-pārdošanas servisa

CE Sertifikācija, galvenais, lai jūs varētu likumīgi izmantot un pārdot mašīnu

Daudzveidība pielāgotu pakalpojumu, spēcīgu OEM & ODMcapability pieejams

Papildu Informācija

Iepakojums

alumīnija kaste

Jauda

6500W

Tehnoloģija

Augstas Intensitātes Elektromagnētiskā

Barošanas veids

Elektriskā

Iezīme 2

Tauku Noņemšanas mašīna

Garantijas laiks

1 Gads

Muskuļu kontrakcijas

>20, 000times

Funkcijas

Build muskuļi+Tauku dedzināšana+iegurņa

Līdzeklis 1

ķermeņa novājēšanu mašīna

Funkcija 3

Ķermeņa Konturēšanas Celulīta Samazināšana

Pieteikums

Par Commercia

Gaisa Dzesēšana

2 /4/5 liels rokturi

Iezīme

svara zudums, Celulīta Samazināšanu

Vienuma Tips

Epilatoru

Apstrādes zona

IESTĀDE, ABS, sēžamvieta, IEROČU, Ciskas

Impulsa platums

Impulsa platums

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

dzesēšanas sistēma

Gaisa Dzesēšana

Izmantošana

bikini

Zīmola Nosaukums

NoEnName_Null

Ieejas Spriegums

110~240V 100/200Hz

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5