Apraksts

Apraksts:

Auto Touch-up Pildspalva ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, ar ūdensnecaurlaidīgu konstrukciju, un to var izmantot viegli.

Funkcijas:

1. Ūdensizturīgs Dizains: izcilu dizainu laka noņemšanas un automātiskā nulles remonta, pastāvīgi ūdensizturīgs, to var izmantot jebkuros laika apstākļos.

2. Viegli lietojams: "Korekcijas šķidrums" tipa touch-up krāsas, spin out šķidruma un lietot to jebkurā laikā, vietā un sloksnes skrambas var viegli apstrādāt.

3. Daudzas Funkcijas: palīdz jums viegli noņemt un "erase" gadu nodilums un jūsu automašīnas krāsu un vispārējo izskatu, pārnēsājams un viegli lietojams, drošs jums un nekaitē apkārtējai videi.

Specifikācija:

Nosaukums: Automašīnu Touch-up Pildspalvu

Neto Svars: 15g (Vienu Pildspalvu) un 30g (Divas Pildspalvas)

Darbības joma: Automobiļi, Motocikli

Krāsa: Melna, Dzeltena, Sudraba, Balta, Sarkana

Izmērs: par 1.65*1.65*12.3 cm/0.65*0.65*4.84 jo

Materiāls: Auto Krāsas

Kā Lietot

1. Sakopt bojājumiem, izmantojiet tīrīšanas kokvilnas, tīru, bojāto daļu.

2. Labi sakrata, trīce, uz augšu un uz leju, lai neizkustinātu šķidruma touch-up pildspalvu.

3. Pagrieziet šķidrums, un pagriezt zib pulksteņrādītāja kustības virzienā, līdz šķidrums nāk no zib.

4. Salīdzināt krāsu, piemēro touch-up krāsas uz tukša vieta, no papīra karte, un salīdzināt to ar auto krāsu, lai redzētu, ja ir kādas krāsu atšķirība.

5 Piemērot brūces, un piemērot touch-up šķidrums bojāto daļu, auto krāsas 1 virzienā.

6. Noslaukiet to tīru un pievienojiet šļūteni, lai atjaunošanas rīks.

Iepakojuma Saraksts:

2* Automašīnas Touch-up Pildspalvu(Random krāsu iepakojuma teksts)

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1. [ Vairākas Funkcijas ] Auto Touch-up Pildspalva ir viegli remonts nelieli skrāpējumi, swirls vai citas zīmes, kas palīdz jums viegli noņemt un "erase" gadu nodilums un jūsu automašīnas krāsu un vispārējo apdari, atjaunot automobiļa pabeigt, lai tā sākotnējo izskatu.

2. [ Ērts un Drošs ] Scratch Touch-up Pildspalva ir "Korekcijas šķidrums" touch-up krāsu veidā, ar smalkām neilona suku, lai nodrošinātu vienmērīgu darbību un izvairītos no vidējās skrāpējumiem, ar mīkstu bristled birstīti, kas nāk un iet vienmērīgi, viegli remonts dažādi skrāpējumi.

3. [ Ideāla Waterproofness ] labākā izvēle, auto entuziastiem un vadītājiem, Automašīnu krāsošanas Scratch Remonts Pildspalvu pieņem lielisks dizains pārklājuma noņemšana un automātiskā nulles remonts, ir neatgriezeniski ūdensizturīgs, un to var izmantot jebkuros laika apstākļos.

4. [ Augstākās Kvalitātes Materiāliem ] Touch-up Krāsas Pildspalvu Automašīnām, kas ir droši lietot ar visām krāsām un krāsas, izgatavots no izvēlēta augstas kvalitātes auto krāsas, nekaitīga cilvēka organismā un vidē, jūs varat izmantot to ar pārliecību.

5. [ Svētku Dāvanas ] Automobiļu Krāsas Pildspalvu rotē, lai pildītu šķidrumu, ņemt to un to izmantot jebkurā laikā, pagriežot pulksteņrādītāju kustības virzienā, lai izspiest krāsu touch-up šķidrums, atbilstoši lietošanas, pārdomāto un lieliska dāvana jūsu vīrs vai tēvs, un draugs, kas ir auto.

Papildu Informācija

Veids

Pildspalva

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Derīguma Termiņš

2 gadi

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5