Apraksts

Mūsu Mirdzoša Plaša Kāju Bikses ir izgatavotas no augstas kvalitātes poliestera materiāls un iezīme žilbinošas dizains, kas, protams, pagrieziet galvu.Bikses ir ideāls, lai izveidotu pāra savienojumu ar savu mīļāko T-krekli un lieliska jebkurā gadījumā.Vai tas ir jūsu māte, māsa vai sieva, šīs bikses dos pieskārienu piesaisti savu garderobi.Jaunināt jūsu stils bez pārrāvuma bankā ar mūsu pasakains Mirdzoša Plaša Kāju Bikses.

Specifikācija:

Nosaukums: Augstas Mirdzoša Vidukļa Bikses

Materiāls: Poliesters

Kopšanas Instrukciju: Roku mazgāšana tikai

Izmērs: S, M, L, XL

Iepakojuma Saraksts:

1* Augsta Vidukļa Mirdzoša Bikses

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

3. Lūdzu, skatiet izmēri, pirms pasūtīšanas.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Paaugstināt Jūsu Stils: Izgatavots no izcilas poliestera, mūsu Augstais Viduklis Mirdzoša Bikses izstādi, naudas sodu meistarība un garantiju komfortu.Bieza josta nodrošina drošu fit, bet viegla materiāla, kas ļauj viegli pārvietoties.Ar mirdzēt piebilst pieskārienu piesaiste, lai paaugstinātu savu stilu spēli.

2.Paaugstināts Atrakcija: Mūsu vizošā augsta vidukļa mirdzoša bikses ir must ir modes-uz priekšu, dāmas, kas alkst uzmanības.Attēloti pievilcīgs platām kājām un ērtu muguras rāvējslēdzēju, šie uzliesmojuši bikses būs akcentētu savu līknes, un liek jums justies pārliecināti.

3.Sparkle up ar Jebkuru Apģērbs: Izskatās pārsteidzoši moderni jebkurā gadījumā ar šo augsto vidukli, mirdzoša bikses.Viņi ir ideāls, ar atbilstošām topi, pievilcīgs, krekli, T-krekli, apakškrekli, vai crop topi bez pūlēm pacelt jūsu spēles stils un apdullināt pūļa.

4.Plašu Pieņemšanu: izceļas no pūļa ar šo apdullināšanu augstas mirdzoša vidukļa bikses.Ideāli piemērots mūzikas festivālos un vairāk, profesionālās kokteilis pusēm, streetwear, diskotēkas, teātra izrādes, un kluba nodilumu.

5.Izsmalcinātu Dāvanas: Šīs augstās jostasvietas mirdzoša bikses ir paredzēti, lai pievienotu krāsu un spīdumu, lai jūsu garderobē.Tie ir lieliska dāvana jūsu māte, māsa, sieva, vai jebkuru citu sievieti.Vai tas ir dzimšanas dienas, Ziemassvētki, Lieldienas, vai jebkuru citu gadījumu, šīs bikses būs parādīt savas rūpes un mīlestību ar savu pārdomāto un izsmalcinātu dizainu.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Dzimums

Vīrieši

Slēgšanas Tips

Poga Lidot

Materiāls

neilona

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5