Apraksts

Inverter Auto 120W Maksimālā 12V Uz 220V LED Displejs QC 3.0 USB Kontaktligzdai Lādētāja Pārveidotājs Ātrās Uzlādes Invertori

Apraksts:

Borta inverter ir spēcīga spēka un enerģijas taupīšanu, kas var efektīvi pārvērst un nepārtraukti palielināt jaudu.Auto invertors ir aprīkots ar automašīnas cigarešu šķiltavu, kas ir ērts, lai kontaktdakšu piepīpētāja vai stick uz 12V akumulators, laba izvēle kempings, āra lietošanai vai braukšanai.

Specifikācijas:

Produkta materiāls: ABS liesmas slāpējošs materiāls

Izmērs: 9.7x9.7x3.4CM

Nominālais ieejas spriegums: 12V/24V

Darba temperatūra: 0-40℃

Nominālais izejas spriegums: 220V

Izejas frekvence: 50 ± 2HZ

Maksimālā jauda: 120W

Šķiltavas jauda: 75W

Produkta Nosaukums: Transportlīdzekļa Saprātīga Inverter

Paketē Iekļauts:

1gab. * Inverter

Funkcijas:

1. Spēcīga jauda: borta inverter ir spēcīga spēka un enerģijas taupīšanu, kas var efektīvi pārvērst un nepārtraukti palielināt jaudu.Auto invertors ir aprīkots ar automašīnas cigarešu šķiltavu, kas ir ērts, lai kontaktdakšu piepīpētāja vai stick uz 12V akumulators, laba izvēle kempings, āra lietošanai vai braukšanai.

2. Ciparu displejs funkcija: Intelligent ciparu displejs, kas saprot, monitoringu reālā laika, akumulatora spriegumu, var skaidri noteikt, akumulatora statuss, kā arī nodrošinātu braukšanas drošību.Viegli uzstādīt un tieša nomaiņa, ilgs kalpošanas laiks, izturīgs un nav viegli sabojāt.Aizsardzība iekārtas un baterijas.Droši lādēšanas tehnoloģija aizsargā pret pārslodzi, pārkaršanu un zemsprieguma, augstsprieguma un īssavienojumu

3. Augstas kvalitātes materiāls: Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes ABS plastmasas un elektronisko komponentu materiāla, kas ir kompakts un izturīgs.Produkts ir 9.7 cm garš, 9.7 cm plata, 3.4 cm augsts, un kabeļu garums ir apmēram 80 cm.

4. Piemērojamo Aprīkojums: Tas tiek izmantots, automašīnas, tramvaji, kravas automašīnām, kā arī kā klēpjdatori, klēpjdatori, planšetdatori, DVD atskaņotāji, digitālās kameras utt.Diapazons izmantošana ir ļoti plaša, kas var padarīt dzīvi ērtāku.

5. Iebūvēts dzesēšanas ventilators: inteliģento dzesēšanas ventilators automātiski rotē ar dažādu ātrumu, atkarībā no slodzes un strāvas padeves temperatūru.DC to AC inverter konstrukcija samazina ventilatora troksni.Šis produkts ir piemērots uzlādes mazjaudas elektronisko produktu ar iebūvētu invertoru, lādētājus.Sadzīves tehnika nevar izmantot.

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

Papildu Informācija

Veids

Pārveidotāji

Izmērs

9.7x9.7x3.4CM

Zīmola Nosaukums

ACEHE

Nominālā Izejas Spriegums

220V

Izejas Frekvence

50 ± 2HZ

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Darba temperatūra

0-40℃

Nominālais Ieejas Spriegums

12V/24V

šķiltavas jauda

75W

Modeļa Numurs

Inverter

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5