Apraksts

Funkcijas:

Mūsu Atpakaļ Nestuves nodrošina ergonomiska konstrukcija, kas efektīvi relīzes vidukļa spiedienu.Mīksts un grūti sadzīvot, nomierinoša, muskuļu, nervu.Tas arī kalpo kā sēž atbalsts, ar plašu lietojumu.Atvadīties atpakaļ ar mūsu Atpakaļ uz Nestuvēm.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Atpakaļ Nestuvēm

Krāsa: Kamuflāža

Izmēri: par 29cmx24cmx9cm/11.41*9.44*3.54 jo

Materiāls: Vides EVA

Amats: mugurkaula jostas fiksators; dzemdes kakla vilces

Svars: aptuveni 550g

Produktu Saraksts:

1* Nestuvēm Atpakaļ

Piezīmes:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Jo atšķiras manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 1-3cm atšķirību lielumu.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Jostas Fiksators Dizains: Remdētu jūsu zemāks atpakaļ ar mūsu Atpakaļ Nestuvēm; Speciāli paredzētas muguras problēmas, uzlabo fizioloģiskās kontūras, efektīvi relīzes vidukļa spiediena & tur jūs prom no diskomforta.

2.Ergonomisks Inovācijas Dizains: Uzlabot savu stāju ar mūsu Atpakaļ Nestuvēm inovatīvo dizainu, kas perfekti atbilst jūsu vidukļa un muguras kontūras.Aprīkots ar regulējamu spilvens, leņķi un arc atbalstu, tas nestuvēm efektīvi stiepjas un atslābina muguras muskuļus, vienlaikus samazinot risku muguras smadzeņu bojājumiem, dažādas sēdus pozīcijas.

3.EVA Materiāls: Mūsu Kakla Un Muguras Nestuvēm ir sīksts un izturīgs, bez deformācijas, un ir efektīva nesošās spējas.Kas ar videi draudzīgs un bez smaržas EVA materiāla, tas ir mīksts un grūti pastāvēt, nodrošinot, lai remdētu muskuļu, nervu, sniedzot jums vislabāko atvieglojumu iespējams.

4.Labāk Poza: Mūsu Atpakaļ Popers, ja to izmanto kā sēž atbalsta, dod vidukļa pienācīgu atbalstu, kā rezultātā tiek uzlabota stāja.Tas palīdz paaugstināt darba efektivitāti un nodrošināt labu miegu, sniedzot jums veselīgāku dzīvesveidu.

5.Piemērots Daudziem Gadījumos: Kaujas miega stāvokli likstām un mazkustīgs biroji nogurumu, efektīvi izmantojot mūsu Atpakaļ Krekinga.Universāls pietiekami, lai atbrīvotu sporta sastiepumiem, gurnu muskuļu nospiediet un vairāk.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Sporta veids

Stiprums Apmācību

Nodaļas Nosaukums

Vīrieši

Modeļa Numurs

Atpakaļ nestuvēm

Apmācību Vietas

Vidukļa & Vēdera Īstenot

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5