Apraksts

Rotācijas Grims Organizētāja Iedomība - Vannas Istaba Organizators Un Slinks Organizētāja Kosmētika Smaržas Organizators Uzglabāšana Izturīgs

[Modernizētas Rotējošo ādas kopšanas Organizators]: Mūsu jaunā grims palīgrīki funkcijas pievienotās nodalījumi mazākiem priekšmetiem, piemēram, aplauzums sukas, lūpu krāsas un smaržas, padarot to perfektu, lai organizētu dažādas personas skaistumu postenis, un jūs varat atrast to, kas jums ir nepieciešams ātri.

[360° Rotējoša Grims Organizators]: Ar slinks susan bāzes un rotējošo disku, mūsu smaržu organizators var rotēt vienmērīgi 360 grādiem.Rotējošā organizators dizains ļauj viegli iegūt preces no visām pusēm.Say goodbye, lai rakšana ap jūsu kosmētikas un sveiki vieglu pieeju!

[Lielas Ietilpības]: Mūsu kosmētikas vitrīnās bez instalācijas, Tā pasākumus 28cm diametrā un labi būvēti.Grims organizators var turēt daudz lielu un mazu pudeli, smaržas, losjoni, kosmētiskie līdzekļi, ādas kopšanas preces, kokvilnas kārtās, lūpu pusē, kas palīdz preces no nokrišanas, ideāls, lai jūsu vannas iedomība, mērci istaba un guļamistaba skaitītājs.

[Funkcionālās & Universāls]: Tas veido organizatori un uzglabāšanai var izmantot aplauzums suka turētājam,lūpu krāsa, turētājs,smaržas, renes,losjons organizators,kosmētikas rene,un vieglu piekļuvi visām jūsu make-up sekundes.Šī vērpšanai organizators ir ideāls risinājums, lai pilnveidotu savu skaistumu rutīnas un declutter jūsu iedomība.

[Praktisku un Telpas Taupīšanas]: grims, uzglabāšana organizators var parādīt savu losjoni un smaržas, kas izskatās diezgan, nevis ar tiem derectly par jūsu countertop.Kosmētikas paplātes, lai saglabātu visus jūsu personas skaistumu objektus, saglabājot plauktu un galdu vietas, saglabāt jūsu countertop veikls un organizēti.Tā ir lieliska dāvana jebkuram meitenes, pusaudži, skaistuma, modes un grima mīļāko.

Krāsa:A: Piena balta/B:zaļa /C:Balta

Materiāls:GURNI

Izmērs:28 x 10,5 cm

Iepakojuma Saturs:

1 x Uzglabāšanas disku

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Izmantošana

Lūpu krāsas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5