Apraksts

Aizzīmju Punktiem :

1.Pārtikas Pakāpe: Šī pārtikas kvalitātes Trauks Karoti Atpūtas sniedz jums labāku gatavošanas pieredzi tavā virtuvē.Tas ir karstuma izturīgs.Tas nebūs paslīdēt vai izkausēt, kamēr jūs esat vārīšanai, to vienkārši var likt trauku mazgājamā mašīnā viegli tīrīšana pēc garas gatavošanas dienu.

2.Saglabāt Countertops Veikls: Mūsu Karoti Pārējais ir vienkāršas līnijas un skaistu dizainu, kas saglabās jūsu countertops murmināt-bezmaksas.Pasargā jūsu countertops tīru un jūsu piederumi ir pa rokai, bet vārīšanai vai cepšanai.

3.4 Spēļu Dizains: Karote Atbalsti salona aizmugurē ir par pagātni; tas universāls darbarīks pārējo var izvietot gandrīz jebkurā trauks, no kausiem, lai lāpstiņas, koka karotes, sukas, lielu dakšas, un vairāk; elastīgu laika nišas varētu lietot pat tad, extra biezs rokturi .

4.Izmantot BBQ: Šī Karoti Turētājs countertops ir ne tikai piemērots karotes, bet arī karotes, knaibles, lāpstiņas, un vairāk.Šī neslīdoša stāvēt palīdzēs jums pārvaldīt savu grilēšanai rīki labi.Tas ir must - have jūsu grilu un grilēšanas rīki.

5.Rezidentiem Dāvanu: Piekabināšana caurumu dizains, viegli pakārt.Lāpstiņa Turētājs var būt hung, neaizņemot vietu uz galda virsma virtuvītē, kad to neizmanto.Liels rezidentiem dāvanu kādam īpašu.

Apraksts :

Mūsu trauks turētājs ir 4 + 2 robi, kas ļauj lietotājiem, lai atpūstos vairākas piederumi uzreiz, tas palīdz vieta dažādu piederumi, kamēr jūs pavārs.Pilienu pad tur skaitītājus, kas ir tīrs no netīra karote, lāpstiņa, vai kausu.

Specifikācija :

Nosaukums : Lāpstiņa Plaukts

Materiāls : PP

Krāsa: balta, zaļa

Izmērs: 13*14.5*5cm

Iepakojums: OPP maisā

Iepakojuma Saraksts :

Lāpstiņa turētājs*1

Piezīme :

Nav siltuma, tas ir, tieši ar uguni.

Nav pull un tā ietekmi vardarbīgi vai saskrāpēt to ar asām lietām .

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Materiāls

PP

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5