Apraksts

CY B+M Kontaktligzda 2 M. 2 NGFF (SATA) SSD disks 2,5 SATA Adapteri, Lai 2230/2242/2260/2280Mm M2 SSD Pārsūtīt M. 2 cietā diska noteikts GALVENAIS-B-M, SATA uz mātesplates, lai SATA 22PIN interfeisu.Šis adapteris valdes vienkārši savieno signālu no M. 2 cietais disks ar SATA 22PIN savienotājs.

Tāpēc, stāvvadu karti, nav nepieciešams, lai brauc.Ja jūs neatpazīst cieto disku, lūdzu, pārbaudiet, vai tā ir M. 2 interfeiss, karte būs pamatā nav darbības traucējums, lūdzu, ņemiet vērā,.

Atbalsta visas SATA standarta M2.SSD, neatbalsta jaunu NVME M2.SSD, parunāsim par svarīgām lietām 3 reizes, neatbalsta PCI-E M2 SSD.

Šī karte ir piemēroti 4 dažādiem SSD cieto disku garums, piemērots 3cm, 4.2 cm, 6cm, 8cm un citu M2 (NGFF) SSD cietā diska garumu.Izmantojot keramikas filtru kondensatori, high-power LDO sprieguma regulators kontroles čipu, stabilu sniegumu!Mūsu produkti ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

Adapteris kartes tikai izmaiņas saskarnes veids cietvielu disks, un nemaina jebkuru veiktspēju jūsu cietā diska.Kāds ir jūsu cietā diska parametrs, un adaptera karti nemainīsies sniegumu izejas saskarne.

Produkta nosaukums: M. 2 NGFF SATA adapteri karšu

Produkts modelis: ENCNF2S-N01

Pieņem master kontrole: nav

Produkta interfeiss: M. 2 NGFF SATA 22PIN

Atbalsta sistēma: WinXP/Vista/Win7/Win8 32-bit/64-bitu MAC/LINUX

Krāsa: melna

Materiāls: ABS

Izmērs: 10x6x4CM

Iepakojuma Saturs:

1 * M. 2 SATA 22PIN adapteris karte

4 * Skrūvju

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Veids

PCI-E Stāvvada

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5