Apraksts

Divkārša atvēršanas konstrukcija un regulējams leņķis ir funkcijas, sienas dušas galvas turētājs.Tas ir pielāgojams jūsu vajadzībām un var uzstādīt kur vien vēlaties jebkurā washstand.Tas uztur stabilu un ilgstošu iekārta, pateicoties tās pamatotas kalibra dizains.Mūsu vienkāršs izmantot dušas galvas turētājs palīdzēs jums teikt labas bye uz netīrs vannas istaba.

Specifikācija:

Materiāls: ABS

Izmērs: (apm.)17.3*9.8*5.2 cm/6.81*3.86*2.05 collas

Iepakojuma Saraksts:

Sienas Stiprinajums Dušas Turētājs *1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Aprīkots ar Dubulto Atklāšanas: divkārša atvēršanas konstrukcijas mūsu Wall Mount Dušas Turētājs padara to viegli uzglabāt un piekļūt vannas, ķermeņa mazgāšanai.Baudīt sakoptu istaba un ērtāk dušas pieredze, neapdraudot vietas vai stilu.

2.Leņķa Grozījumiem: lielākā daļa dušas galvas iederēsies mūsu Wall Mount Dušas Turētājs, jo jūs varat mainīt leņķi.Tās izturīga konstrukcija ļauj tai turēt savu dušas galvas stingri vietā, nodrošinot jūs ar komfortu un ērtības vienlaikus ļaujot jums darīt, neizmantojot rokas.

3.Ātra Uzstādīšana: Mūsu wall mount dušas turētājs ļauj jums instalēt to saskaņā ar jūsu vēlmēm un atrisina cīņas pet peldēšanās ar bezmaksas augstums pelde būs.Izbaudiet vienkāršu un stress-free iekārta ar ērtu montāžu.

4.Plašs Pielietojums: Paaugstināt jūsu dušā pieredzi ar mūsu Wall Mount Dušas Turētājs - ideāli piemērots vannas istaba, washstand, vai tualetes izmantošanu.Ar savu plašu pieteikumi atbilst visām jūsu ikdienas vajadzībām ar vieglumu, lai jūs varētu baudīt spa līdzīgu pieredzi savās mājās.

5.Viegli Lietotājiem: Pateicoties tās praktiskā dizaina, Wall Mount Dušas Turētājs padara to viegli, lai atbalstītu savu dušas galvas.Lielākā daļa dušas galvas, var izmantot ar to, un tas ir vienkārši ņemt un ideālo mājas interjeru.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5