Apraksts

U lock ir drošības ierīce jūsu velosipēdu.Tas var izturēt sviru uzbrukumiem un griešanas mēģinājumiem.Atslēga ir, ka nav ievainots jūsu rokas, kad jūs to rīkoties.U lock nāk ar diviem taustiņiem, kas ir viegli izmantot, un pagrieziet.U lock der lielākajai daļai velosipēdi un to var pievienot pie rāmja vai pārvadāt mugursomā.Tā ir ideāla izvēle, lai velosipēdisti, kuri vēlas, lai aizsargātu savu velosipēdu no zādzībām.

Specifikācija:

Nosaukums: Velosipēds U Lock

Materiāls: ABS+ cinka sakausējums

Krāsa: Melna/black-orange

Izmērs: aptuveni 210*133mm/8.27*5.24 gadā

Iepakojuma Saraksts:

Motociklu Bloķēšana *1

Atslēgas *2

Piezīme:

Pateicoties gaismas efektiem un kameras leņķi, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Lieljaudas U Lock: Ar lieljaudas konstrukcija, kas ir izturīga pret griešana un sviru uzbrukumiem, U formas lock nodrošina uzticamu drošību jūsu velosipēds vai motorollers.

2.Laika apstākļu izturīgs Velosipēds Bloķēšanas: Šajā U-lock ir stabils un ūdensnecaurlaidīgs, jo tas ir veidots no cinka sakausējuma.Tas ir ilgs kalpošanas laiks un var izturēt skarbos āra apstākļos.

3.Silikona Ārējā Kārta: Šajā U-lock ir silikona ārējā slāņa un var novērst jūsu velosipēdu no kļūst scratched ar slēdzeni.Tas ir ērti pieskarties un izsmalcinātu amatniecībā.

4.Plašs Pielietojums: Šajā U lock var izmantot par skūteriem un motocikliem papildus velosipēdus.Tas var stingri un bloķētu priekšējo riteni un novērstu zādzību.Šī U-lock nodrošina lielāku aizsardzību.

5.Veikt Viegli: Viegli pārvadāt, U lock ir kompakts un iekļaujas jebkurā mugursomā vai velosipēdu grozā.Jūs vienmēr varat atbloķēt jūsu atslēga, pateicoties dubultā atslēgas un paroles atgūšana pakalpojumu.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Veids

U Lock

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5