Apraksts

Braukt ar komfortu mūsu ūdensnecaurlaidīga polsterēta velosipēds sēdeklis, pārsegs!Say goodbye uz diskomfortu laikā ilgi brauc ar šo velosipēdu sēdekļa spilvenu.Ietaupiet laiku un darba ar viegli montāža šo velosipēdu seglu vāciņu.Izbaudiet ērtāku izjādes ar mūsu augstas kvalitātes produktu.

Specifikācijas:

Materiāls: PU+silikona+augstas elastības sūklis

Izmērs: apmēram 18*28*3cm/7.09*11.02*1.18 collas

Neto svars: about220g

Krāsa: melna

Iepakojuma Saraksts:

1gab.*Velosipēds sēdeklis, kas cove

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Nepārspējams Aizsargs: Aizsargs jūsu velosipēds sēdeklis, kas pret lietus ar mūsu ūdensizturīgs velosipēds sēdeklis, pārsegs raksturo izturīga PU ārējais slānis, kas novērš ūdens no seeping gadā.Plus, tas ir viegli tīrāms.

2.Ērts un Mīksts: Šis velosipēds sēdeklis, pārsegs ir piepildīta ar augstu elastību sūklis, kas nodrošina mīkstu un ērtu braukšanas pieredzi.Sūklis var ātri atgūt savu formu pēc tam, kad tiek spiestas, tāpēc jums nav jāuztraucas par to, ka tas zaudē savu amortizējošu efektu.

3.Optimizēta Gaisa plūsma, lai Labāk Mierināt: Mūsu velosipēds sēdeklis, kas segtu piedāvā unikālu ergonomisku dizainu, polsterētu spilvenu, elpojošs rievas, un racionalizētu formu ērtāku un atbalstoša braukšanas pieredzi.

4.Bez piepūles Pielikums: Mūsu velosipēds sēdeklis, pārsegs nodrošina vieglu stick-on uzstādīšanas un nāk ar pilnu wrap dizains sniegt top-iecirtums aizsardzību pret nodilumu.Krusta siksnas piedāvā izturīga stiprinājumu, kas novērš polsterētu spilvenu neslīdētu nost.

5.Ērti un Elpojoši: motocikla sēdekļa vāks ir izgatavoti no augstas kvalitātes sūklis un acs auduma, kas var sniegt papildu komfortu un ventilācijas ilgi braucieni.Anti-slip līmi punkti, dizains neļauj segt slīdēšanu un nodrošina mājīgs fit.

Papildu Informācija

Lietotājs

Vīrieši

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Izmantošana

Ceļu Velosipēdi

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5