Apraksts

Apraksts:

Pildspalvu Iepakojumā: Organizēt sava galda, vienkāršā un skaistā veidā ar mūsu ABS Pildspalvu Iepakojumā.Saglabāt jūsu pildspalvas un kancelejas sakopta un sasniedzams viegli piekļūt.

Pildspalvu Iepakojumā: Saglabāt jūsu galda un kārtīgs ar mūsu gluds un izturīgs Pildspalvas Kastē, kas izgatavoti no premium ABS .Uzglabāšanas risinājumu jūsu pildspalvas un citas kancelejas preces.

Galda Organizators: Mūsu Pildspalvu Konteiners ir ne tikai funkcionāla, bet arī pievieno pieskārienu elegance uz jūsu darba galda.Izgatavots no ABS , tas ir izturīgs un paredzēts, lai saglabātu jūsu galda organizēta un traucējumu-free.

Kancelejas preces Organizators: Mūsu Pildspalvu Box ir must ir ikvienam, kas vēlas, lai saglabātu savu kancelejas preces vienuviet.Gluds un vienkāršs ir jebkura galda, un ABS garantē, ka tas kalpos gadiem.

Pildspalvu Uzglabāšana: Mūsu Pildspalvu Tvertnes ir papildus darba vieta.Tās stilīgs un izturīga konstrukcija palīdzēs izdaiļot jūsu galda, vienlaikus, saglabājot jūsu pildspalvas un kancelejas preces, tīra un viegli sasniedzama.

Specifikācija:

Krāsa: multi-krāsu.

Materiāls: ABS.

Izmērs: Apm 8*8*10.5 cm.

Piezīme:

Tur varētu būt mazliet krāsu traucējumus, sakarā ar citu datoru rezolūcijas.

Tur varētu būt nelielas kļūdas dēļ, dažādi rokas mērījumu.

Komplektā Ietilpst:

1gb

Papildu Informācija

Veids

Pildspalvu Turētāji

Forma

Citi

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Modeļa Numurs

EL033263

Stils

Mūsdienu Stils

Materiāls

Plastmasas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5