Apraksts

Dodiet dāvanu dabas skaistumu un aizsardzību ar mūsu bišu Vasks polijas.Šī praktiskā un universāls produkts ir ideāls risinājums, lai uzlabotu izskatu un ilgmūžību koka mēbeles.Tas ir videi draudzīgs un efektīvs veids, lai saglabātu mēbeles meklējat savu labāko, bet arī sniegt būtisku mitruma un aizsardzība.

GALVENĀS IEZĪMES

UZLABOT TEKSTŪRA UN SPĪDUMS - Mūsu bišu Vasks poļu tiek formulēts tā, lai izcelt koka dabisko skaistumu.Tā uzlabo tekstūru un spīdumu koka mēbeles, dodot bagātu un elegantu spīdumu.

MITRUMA izturīgs UN KREKA-PIERĀDĪJUMI - Viens no primārās funkcijas šī laka ir, lai aizsargātu koka virsmu no mitruma bojājumi un plaisas.Tas veido aizsargbarjeru, kas neļauj ūdenim no seeping uz koksnes, saglabājot to drošu no deformācijas, pietūkums, vai uzlaušanas laikā.

DABAS VIDES AIZSARDZĪBA - Atšķirībā no ķīmisko kravu spodrināšanas līdzekļi, kas var izdala kodīgas smakas un dūmus, mūsu bišu Vasks polijas ir dabisks un videi draudzīgāku risinājumu.Tas nesatur kairinošas smaržas vai kaitīgās ķīmiskās vielas, padarot to drošu lietošanai iekštelpās un videi draudzīgs.

ILGSTOŠA SPILGTUMS - regulāri lietojot, šī polijas palīdz uzturēt ilgstošu spilgtumu jūsu mēbeles.Tas atjauno koka, aizpildot nelielu defektu un nelielas skrambas, un pasargā koksni no izžūšanas un zaudē savu spīdumu laika gaitā.

SPECIFIKĀCIJA

Saturs: 25g, 80°, 200g

Daudzums: 1 gab, Nopirkt 2 Get 1 Free Pirkt 3 Get 2 Bezmaksas

Aromāts: Nav

Amats: Palielināt tekstūru un spīdumu mēbeles, mitruma izturīgs un kreka-pierādījums, dabas vides aizsardzība bez kairinošs smarža, rūpēties par mēbelēm, kas ilgst spilgtumu.

PAKETĒ IEKĻAUTS

[Praktisku Dāvanu] Bišu Vasks Poļu*1

PIEZĪMES

Lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pērk.

Krāsu var neparādīties, jo tieši tāpat kā reālajā dzīvē, jo atšķirības starp datoru monitoriem.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Zīmola Nosaukums

isfriday

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5