Apraksts

Funkcijas:

Šis rokas misting ventilators ir mazs, viegls, un viegli veikt.Tai ir klusa darbība, kas nevar traucēt jums vai jūsu ģimenei.Jūs varat savienot to ar datoru, power bank, ligzdas, un citus enerģijas avotus, izmantojot USB kabeli.Izbaudiet atspirdzinošu vēsmu un smalka migla ar šo rokas misting ventilators jebkurā laikā, jebkurā vietā.

Specifikācija:

Nosaukums: Rokas Misting Ventilators

Materiāls: ABS

Izmērs: 11.5*11.5*13.5 CM/4.5*4.5*5.31 collas

Svars: 377G

Spriegums ieeja: DC5V atbalsta ātrās uzlādes (ātri, uzglabāšana)

Akumulatora kapacitāte: 2000mAh

Darba strāva: 500-1500mA

Ūdens tvertnes tilpums: 300mL

Produktu Saraksts:

1* Rokas Misting Ventilators

1* USB Kabelis

1* Manuālā

Piezīmes:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Jo atšķiras manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 1-3cm atšķirību lielumu.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Uzturēšanās Atjaunots: Šīs Rokas Misting Ventilators nodrošina jūs ar atsvaidzinošu vēss vējš un nomierinošas migla, kas var samazināt jūsu ķermeņa temperatūra piemēram, karstās vasaras dienās.

2.Veikt To Jebkurā laikā un vietā: Šī Migla Ventilators Rokas ir rokas un galda ventilators vienā.Tā ir maza un gaismas ķermeņa, kas atbilst jūsu rokām vai galda.

3.Klusa Darbība: Šo Rokas Ventilators ar Mister ir aprīkots ar neitrālu brushless motoru, kas padara klusu un vienmērīgu.Jūs varat justies atdzist brīze, un miglu bez trokšņa traucējumus.

4.Vienkārši Atbild: Pievienojiet šo Mister Ventilators Rokas, lai dators, stūres banka, kontaktligzdu un citus enerģijas avotus, izmantojot USB interfeisu.Tas maksa viegli un ātri.Ar 2000mah akumulators nodrošina darba stundām.

5.Plaši Izmanto: Vai jums ir jūsu auto, biroji, kempings, ceļojumā, vai āra aktivitātēm ar savu ģimeni, jūs varat baudīt šo Misting Rokas Ventilators jebkurā laikā un jebkurā vietā.

Papildu Informācija

Zīmola Nosaukums

viugreum

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Saderīgs Marku/Modeli

Mobilās Ierīces

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5