Apraksts

Svarīga Informācija

Materiāls:Poliesters

Iepakojuma Lielums:

Izmērs: S, Krūtis: 86cm/33.86", Apģērbu Garums: 49cm/19.29"(Apm.) Izmērs: M, Krūtis: 90cm/35.43", Apģērbu Garums: 50cm/19.69"(Apm.) Izmērs: L, Krūtis: 94cm/37.01", Apģērbu Garums: 51cm/20.08"(Apm.) Izmērs: XL, Krūtis: 98cm/38.58", Apģērbu Garums: 52cm/20.47"(Apm.) Izmērs: 2XL, Krūtis: 102cm/40.16", Apģērbu Garums: 53cm/20.87"(Apm.) Izmērs: 3XL, Krūtis: 106cm/41.73", Apģērbu Garums: 54cm/21.26"(Apm.)

Apskats:

Ikdienas sieviešu motociklu jaka ir izstrādāta ar rāvējslēdzēju aizdari, cietā krāsas, kabatas, atloks un īss veids, kas palīdz jums, lai būt ļoti skaists un burvīgs, no dienas uz nakts.

Ir daudz gruntis, ka var būt pārī ar šīs mākslīgās ādas sieviešu jaka, piemēram, slim gruntis, izdilis legingiem, džinsiem vai treniņbikses vienkārša un acij pievilcīgu izskatu.

Izgatavots no augstas kvalitātes poliestera materiāla, sieviešu, motociklu jaka ir mīksts, viegls, izturīgs un ērts valkāšanai.

Tur ir vairāki izmēri produkta izvēlēties: S, M, L, XL, 2XL, 3XL.

Modes sievietes motociklu jaka ir piemērota ikdienas valkāšanai, arty, darbs, iepazīšanās, moto, velo, braukšanas un āra aktivitātēm.

Piezīme:

Lūdzu, skatiet mūsu izmēri un izvēlēties pareizo izmēru.Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Specifikācijas:

Stils: Fashion Dzimums: Sieviešu Izmērs Tips: Regulārs Sezona: Rudens, Ziema Apkakles Veids: Atloks Piedurkņu Garums: Garas Piedurknes Iezīmes: Rāvējslēdzēju, Vienkrāsainu, Kabatas

Iepakojuma Saturs:

1 x Mētelis

Papildu Informācija

Izcelsmes Vieta

Ķīna (Mainland)

Modelis Tips

Cietie

Kapuci

No

Stils

Ikdienas

Piedurknes Garums(cm)

Pilna

Vienuma Tips

Virsdrēbes & Mēteļi

Piedurknes Stils

Regulāri

Materiāls

Poliestera

Apdare

Poga

Virsdrēbes Tips

jakas

Veids

Regulāri

Apkakle

Savukārt-Apkakle

Zīmola Nosaukums

SANWOOD

Dzimums

SIEVIETES

Sezona

Rudens/Ziemas

Biezums

STANDARTA

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Vecums

VIDĒJĀ VECUMA

Slēgšanas Tips

Viena Krūšu

Apģērba Garums

Regulāri

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5