Apraksts

Mūsu ātras Skeitborda Gultņu Eļļu ir ideāls risinājums, lai ieziest metāla virsmām jūsu skrituļslidas.Tas neatstāj kodīgu smaku, un to var ērti izmantot jebkurā laikā un vietā.Saglabāt savu slidu ritošā vienmērīgi un droši, kopā ar mūsu augstas kvalitātes eļļu.

Izmērs: 2x2x5cm | 0.78x0.78x1.96 collas

Materiāls: Smērvielas

Tilpums: 10 ml

saraksts:

Skeitborda Gultņu Eļļas x1pack(10pcs)

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Spēcīgas Vielas: Mūsu formula nesatur kaitīgas vielas un nodrošina dziļu eļļošana ar spēcīgu caurlaidību.Pieredze samazinātas berzes troksni, un valkāt ar ātras rezultātus.

2.Pagarināts paturot laiks: Ieziest metāla virsmām bez piepūles ar mūsu augstas kvalitātes skeitborda gultņu eļļu.Izbaudiet efektīvu rūsas novēršanas un samazinātu uzturēšanas izmaksas ar vieglumu.

3.Dabas Smarža: Mūsu skeitborda gultņu eļļas lepojas ar patīkamu aromātu, kas nevar izraisīt deguna kairinājums vai veselības problēmas.Tās dabisko smaržu, kas nodrošina drošu un relaksējoša skeitborda pieredzi.

4.Vairākiem mērķiem: Iegūt jūsu gultņiem mūža ilgums ir pagarināšanu ar mūsu skeitborda gultņu eļļu longboard, inline skate, skuteri, skeitborda, un roller skate.Līdz minimumam samazinātu nodilumu un berzi.

5.Ceļojumu Draudzīgs: Izbaudiet ērtības, kas šo skeitborda gultņu eļļas jebkur jums iet.Tai ir kompakts un viegls dizains padara to par ceļojumu draudzīgs.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5