Apraksts

Specifikācija vienību vērtības Modeļa Numurs YNX-4g-002 Tips 2.4 GHz & 5 ghz Antenu Izcelsmes Vieta ir Ķīna Ķīna Brand Name Yetnorson Biežums 800-2700Mhz Ienākumus(dBi) 49dBi Svars: Aptuveni 355 g V. S. W. R ≤1.5 Ievadi Impendence 50 OMI Polarizācijas Inten Vertikālo un Horizontālo Izmēru 235*120*71mm Savienotājs Tips TS9, SMA, CRC9 Ievadi Maksimālais NEPĀRTRAUKTAS darbības jauda 50W Temperatūras amplitūda -40C ~ +55C Produkta Apraksts Reitingu & Atsauksmes Vairāk Produktu un Uzņēmuma Profilu Klients Fotogrāfijas Noteikšanas Ierīce, Sertifikācijas biežāk UZDOTIE jautājumi JAUTĀJUMS :Kā es varu iegūt paraugu, lai pārbaudītu savu kvalitāti?

A : Pēc cenas apstiprinājumu, jūs varētu pieprasīt paraugus, lai pārbaudītu mūsu produktu kvalitāti.Ja jums vienkārši nepieciešams, tukšo paraugu, lai pārbaudītu dizainu un kvalitāti.Mēs sniegs jums paraugu par brīvu tik ilgi, cik jūs atļauties express kravu.

Q :Kāda ir jūsu piegādes termiņš?

A : Mēs pieņemam EXW, FOB Shenzhen vai FOB Guangzhou.Jūs varat choosethe viens, kas ir ērtākais un izmaksu efektīvs, lai jūs.Q :Ko es varu saņemt cenu?

A : parasti Mēs quote 24 stundu laikā pēc tam, kad mēs saņemt jūsu jautājumiem.Ja jums ir ļoti steidzami, lai saņemtu cenas, lūdzu, paziņojiet mums jūsu

e-pasts, tāpēc, ka mēs uzskatām jūs izmeklēšanas prioritāte.

Q :Kas par laiku, par masu produkciju?

A : Godīgi sakot, tā ir atkarīga no pasūtījuma daudzuma un sezonas jums vietu pasūtījumu.

Papildu Informācija

Polarizācijas Inten

Vertikālā un Horizontālā

Ievadi Maksimālais NEPĀRTRAUKTAS darbības jauda

50w

Izmērs

235*120*71mm

Specifikācija

5M

Biežums

800-2700mhz

Tapas

sarkana

Pastiprinājums(dB)

20

svars

Approx

Savienotāja Tips

Lodēšanas

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Temperatūras Diapazons

-40C ~ +55C

Kabeļa Garums

50cm

V. S. W. R

≤1.5

Zīmola Nosaukums

YANTAITONG

Modeļa Numurs

YNX-4g-002

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5