Apraksts

Ar lielu jaudu, tas ir ideāls, lai darbā vai skolā.Viegli pārvadāt un ātri tīru, vienkārši noslaucīt ar mitru drānu.

Produkta materiāls: Oxford audums

Produkta izmērs: 21.5x10.5x25.5cm/8.46x4.13x10.04 collas

Produkta svars: aptuveni 160g

Produktu Saraksts:

izolēti pusdienas soma*1gb

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Temperatūras Saglabāšanas: Tās 3 slāņu termiskā izolācija un super spēcīga temperatūras saglabāšanas spēja, nodrošina, ka karsts ēdiens paliek karsti un auksti dzērieni uzturēšanās aukstā par stundu, neatkarīgi no sezonas vai atrašanās vietas.

2.Ūdensizturīgs Aizsargspējas: Ar savu spēcīgo ūdensizturīgu slāni, tas izolētas pusdienas maisā nodrošina maksimālu aizsardzību pret noplūdēm un noplūdes.Nav bail no ūdens funkcija, padara to viegli tīrīt, vienlaikus nodrošinot, ka jūsu ēdiens paliek svaiga un sausa.

3.Izturību nodrošina: Izstrādāts ar grūts un sabiezējumu Oxford audums, tas izolētas pusdienas soma ir būvēts, lai izturētu ikdienas nodilumu.Tas paliek netīrumiem, izturīgs un viegli tīrīt tikai ar sausu auduma lupatiņu, ietaupot laiku, vienlaikus nodrošinot ilgstošu izmantošanu.

4.Plašs Risinājums-liela jauda, interjera nodrošina pietiekami daudz vietas, lai izvietotu pusdienas kastes, uzkodas, dzērieni, un vairāk, nodrošinot optimālu organizāciju un svaigumu.

5.Portatīvo Ērtības: Ņem savu maltītes ceļā ar vieglumu, izmantojot šo izolētas pusdienas bag rokturis.Ideāls darbs, skola, ceļot, vai pikniki, tas ir viegls un ērts veids, lai veiktu savu pārtiku.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Materiāls

Poliestera

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5