Apraksts

Ja jūs vēlaties vairāk stilu, jūs varat sūtīt man jūsu fotogrāfijas, Jebkura veida foto,bilde,attēls,zīmējumi,mākslas darbs var būt eaily darīts.

Jūs varat izdrukāt attēlu, kas jums patīk tiešsaistē vai fotogrāfiju jūsu mājdzīvnieki, jaunā rasējumi savu mākslas darbu.

Tas ir tik vienkārši, kā izdrukas uz papīra!!

Pls Sūtīt mums skaidru priekšstatu pirms izveidot pasūtījumu.(Augstākas izšķirtspējas attēlu ,vairāk skaidrs, ka peles paliktni, būs)

Produkta Apraksts:

IZMĒRS :

200x240x2mm

240x300x3mm

300x600x3mm

300x700x3mm

300x800x3mm

350x600x3mm

400x600x3mm

400x700x3mm

400x800x3mm

400x900x3mm

500x800x3mm

500x1000x3mm

Neslīdoša GUMIJAS APAKŠĀ - Ar natual gumijas bāzes un zīdaina auduma virsmas ar Sašuj Malas, tā piedāvā neticami kontroles un precīzijas sekošanas, padarot to viegli pāriet pār samazinātas berzes virsmas.

FUNKCIJAS - Jūs varat pārvietot savu peli viegli un precīzi, kā tas ir gluda auduma virsmas.Ar anti-slīdēšanas gumijas apakšā, šo peli mat var stingri turēties uz galda bez pārvietojas.Tas var novērst jūsu rakstāmgalda no traipiem un skrāpējumiem.

LIELISKA DRUKAS KVALITĀTE - Pilns krāsu attēlu reprodukcijas ar dinamiskas Pastāvīgu Krāsas, kas neizbalē.Viegli tiešsaistes dizainers, nosūtiet savus fotoattēlus, mākslas darbus, vai logo un tekstu

Plaša Piemērojamība - Pieejama visu veidu peles, piemēram, Lāzera un Optiskās, personalizētu peles paliktnis ir ideāli piemērots biroja darbiniekiem, gamers, vai ikvienam, kas meklē ceļu, lai atdzīvināt savu galda dekoru.

UNIKĀLU DĀVANU - Katrā pasūtījuma gaming mouse pad ir ideāls skolā, mājās vai birojā.Ideāli piemērots Dzimšanas dienu, Biroja Puses, Mātes vai Tēva Diena, Svētku dienas, Gradācijas, Dodas Prom Klāt, un vairāk.

Piezīme:

1.Lielums var būt no 0.5-2cm neprecizitāte, jo rokas pasākums;

2.Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns.

3.Lūdzu, vēdināt pāris dienas pirms lietošanas, jo tur ir maz gumijas smaku.

Mēs vēlamies, lai to darītu tieši tā, kā jūs to vēlaties!Lūdzu, pārskatiet jūsu personalizēto informāciju pirms iesniegšanas secībā.Pārbaudīt pareizrakstību, datumiem un nosaukumiem un izmēru diagrammas,uzmanīgi.

PRODUKTA DISPLEJS:

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Materiāls

Gumijas

Iepakojums

Zīmola Nosaukums

PYLV

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5