Apraksts

Apraksts

* Vai jūs meklējat profesionālu pieejamu peldēšanas brilles bērniem?Vai jūs meklējat līdzeklis, kas var paveikt vairākus uzdevumus vienlaicīgi?Ja jā, lūdzu, skatiet tālāk!Mūsu profesionālā anti - miglas bērni " peldēšanas brilles ir pārliecināts, lai atbilstu jūsu vajadzībām.Šis būs viens no jūsu labākā izvēle.

Funkcijas

✅【Daudzfunkcionālas brilles] aicina---- Mūsu aizsargbrilles ir anti - miglas, polarizēts un anti - ultravioleto starojumu.Tās nav piemērotas peldēšanai, bet arī ir piemērota ūdens sporta, piemēram, sērfošanu un smaiļošana.|✅Tas ir tiešām kaitinošas, lai iegūtu miglainas peldoties.Augsto tehnoloģiju anti - miglas un UV lēcas ar pārklājumu nodrošina nepārspējamu skaidrību bez miglas vai spīdumu.

Neaizskariet iekšējo virsmu lēcas ar rokām vai darbarīkiem, citādi tas sabojās objektīvs un iznīcināt anti - ultravioleto un anti - miglas funkcijas.|✅Super mīksts silikona plombu: nav noplūdes pie visiem!Super mīksts silikona blīve ir perfekta zīmogs ap acīm, lai nodrošinātu, ka ūdens būs enter.Tas ir ērti novietojama un nekad nedos jums zelta zivtiņa acis.

Bērniem, triecienizturīga PC lēcas, kas nodrošina bērnu drošību.|✅Anti - miglas attieksmi pārklājumu objektīvs ir 180 grādu perifēro redzi, kas ļauj jums redzēt skaidri, bez izplūšanas vai izkropļojumiem.Atšķirībā no citiem krāsainas lēcas, šīs lēcas ir ļoti caurspīdīgs/ .|✅Viens click un ērti: super viegli pielāgot!Labi izstrādāta sprādzes ļauj viegli uzvilkt un novilkt aizsargbrilles ar vienu klikšķi.Elastīgas silikona ietvars un blīvi var nodrošināt maksimālu komfortu bērnam.

Regulējams plecu siksnas saglabāt katra childs acis sausas un matus no tangling.

- Krāsa: Zaļa.

- Materiāls: Silikons, PC.

- Izmērs: 16X6CM.

【Daudzfunkcionālas brilles] aicina---- Mūsu aizsargbrilles ir anti - miglas, un anti - ultravioleto starojumu.Tās nav piemērotas peldēšanai, bet arī ir piemērota ūdens sporta, piemēram, sērfošanu un smaiļošana.

Miglošanas, kad peldēšana ir tiešām kaitinošas.Augsto tehnoloģiju anti - miglas un UV lēcas ar pārklājumu nodrošina nepārspējamu skaidrību bez miglas vai spīdumu.

zīmogs: noplūdes vispār!Blīvējuma gredzens ir perfekta zīmogs ap acīm, lai nodrošinātu, ka ūdens būs enter.Tas ir ērti novietojama un nekad nedos jums zelta zivtiņa acis.

Anti - miglas attieksmi pārklājumu objektīvs ir 180 grādu perifērijas, kas ļauj jums redzēt skaidri, bez izplūšanas vai izkropļojumiem.Atšķirībā no krāsainas lēcas, šīs lēcas ir ļoti caurspīdīgs/ skaidrs.

Viens click un ērti: super viegli pielāgot!Labi izstrādāta sprādzes ļauj uzvilkt un novilkt aizsargbrilles ar vienu klikšķi.Elastīgas silikona ietvars un blīvi var nodrošināt maksimālu komfortu bērnam.

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

feature3

peldēšanas brilles

feature1

Peldēt googles

Feature6

Peldēšanas Brilles Bērniem

Feature7

Brilles

feature2

Anti - miglas Peldēšanas Brilles

feature5

bērnu peldēšanas brilles

feature4

peldēšanas brilles

Feature8

googles

Vienuma Tips

Kopa

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5