Apraksts

Kvalitātes Materiāla & Druka: Mūsu mouse pad(12 x 10 Collas), ir izgatavotas no augstas kvalitātes auduma un gumijas, profesionāla malu izšūšanas kopā ar ūdensnecaurlaidīga materiāla novērš fraying un nodrošina ilgāku mūžu, nav nodiluma un plīsumu.Augstas kvalitātes drukas tehnoloģija, drukātā modeļi ir skaidri un spilgti, Dinamiskas Pastāvīgu Krāsas, kas neizbalē.

Ultra-Gluda Virsma: Šī Pele Spilventiņu office/azartspēles ir izgatavota no premium-faktūru un gludu poliestera auduma virsmu, ka peles slīd pa labi, tas ir optimizēts, lai ātri pārvietoties, vienlaikus saglabājot lielisku ātrumu un kontroli.Viegla tīrīšana un apkope.

Gluda Peli Kustība: Bieza auduma polsterējumu augšdaļā ar peles paliktnis nodrošina optimālo ātrumu un precīzu kontroli, bet spēļu.Pieredze maksimālu komfortu, kamēr jūs sērfot internetā, strādāt birojā vai atskaņot jūsu mīļākie spēles.

Neslīdoša Gumijas Pamatne: Šis gumijas neslīdošu Peles Paliktņa pieņem rievotas tekstūras dizainu bāzes, kas var palielināt berzi starp peles paliktņa, un uz darbvirsmas tā, ka peles paliktņa var stingri satvert darbvirsmas un nav viegli slīdēt.

Skaists Modelis: ir dažādas tēmu peles paliktņa, lai izvēlētos no, piemēram, ar ziedu(saulespuķu, lavandas, tulpe, roze) peles paliktņa, piemērots sievietēm un meitenēm, galda; cute dzīvnieku cat modelis peles paliktņa, piemērots bērniem, meitenēm, mājas birojs, mākslas marmora peles paliktņa piemērota pieaugušajiem sievietēm vīriešu galda, un citām mākslas tēmu peles paliktņa.Unikālo skaistu drukāt dos jums īpašu office/home

Papildu Informācija

Izcelsme

Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Būt viens, lai pārskatītu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā*

1 2 3 4 5